Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Seriji Superman i Lois već odobrena druga sezona
Prva epizoda srušila je sve rekorde gledanosti na mreži The CW

Seriji "Superman i Lois" već odobrena druga sezona

Foto: YouTube

Nekoliko sati prije premijere druge epizode serije Superman i Lois iz mreže The CW je objavljeno kako je u planu i druga sezona.

Vijest o obnovi donio je direktor te mreže Mark Pedowitz i to zbog odličnih rezultata gledanosti prve epizode, štoviše srušila je sve rekorde gledanosti te mreže. Ne samo što je prošli utorak bila najgledanija noć u više od dvije godine na CW-u, već je ostvarila i najbolje rezultate gledanosti na streamingu za njihovu novu seriju.

"Fenomenalan start na raznim platformama za Superman i Lois dokaz je kako se kreativnost, težak rad i predanost talentiranih ljudi, koji su neprestano radili ispred i iza kamera, svakako isplati i u ovo zahtjevno doba. Oduševljeni smo što smo već obnovili dvije fantastične nove serije za nove sezone, a to su Superman i Lois te Walker", rekao je.

Serija prati Čovjeka od čelika (Tyler Hoechlin) i njegovu suprugu, nagrađivanu novinarku Lois Lane (Elizabeth Tulloch), te njihove blizance, tinejdžere Jonathana Kenta (Jordan Elsass) i Jordana Kenta (Alexander Garfin) koji žive običnim, dosadnim životom te se suočavaju sa svakodnevnim problemima. U ostalim ulogama su Erik Valdez, Inde Navarrette, Wolé Parks, Adam Rayner, Dylan Walsh i Emmanuelle Chriqui.

Kreratori serije su Greg Berlanti i Todd Helbing koji su prethodno surađivali za The CW na također hit seriji Flash.

Serija Superman i Lois u Hrvatskoj je dostupna na streamingu HBO GO od 24. veljače.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala