Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Subota 27.2.
Subota donosi velik izbor hit filmova

TV Preporuke dana – Subota 27.2.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 27. veljače.

SERIJE / EMISIJE

Čovjek i divljina, HTV 2 u 21:45 sati
Ako postoji netko s kim bi bilo dobro zapeti u divljini, onda je to izumitelj koji se razumije u robotiku. Jamie i obitelj žive na otoku nedaleko od panamske obale, u betonskoj kućici koja podsjeća na građevine s rodnoga planeta Lukea Skywalkera.

Uvijek je sunčano u Philadelphiji, HTV 2 u 22:35 sati
Ovo je najvažniji vikend njihovog života. Frank je svima kupio ulaznice za utakmicu Eaglesa na Super Bowlu!

FILMOVI

Pink Panther, Doma TV u 19:55 sati
Svjetski poznati nogometni trener je ubijen, a neprocjenjivi prsten ukraden. Kako se na samom prstenu nalazi ni manje ni više nego legendarni dijamant poznat kao Pink Panther, francuska vlada za rješavanje ovog dvostrukog slučaja hitno treba usluge svog najboljeg detektiva.

Knjiga o džungli, RTL u 20 sati
Zapanjujuća realna animacija i oskarovska glumačka ekipa na spektakularan način oživljava epsku Kiplingovu priču o dječačiću Mowgliju kojeg je odgojila obitelj vukova i koji uz pomoć prijatelja pantere Bagheere i medvjeda Balooa pobjeđuje kralja džungle, opasnog tigra Shere Khana.

Red letenja, RTL 2 u 20:15 sati
Avijatičarska inženjerka Kyle Pratt u velikoj je tuzi zbog smrti voljenog supruga u Berlinu. S njihovom šestogodišnjom kćerkicom Julijom i suprugovim lijesom, Kyle se ukrca na let za New York, kako bi tamo sahranila najmilijeg. Tijekom leta ona zaspi, a kad se probudi, shvati da Julije nema. Uzbuni posadu, pretraže avion i ne nađu djevojčicu. Štoviše, ispostavi se da Julije nema na listi putnika…

Aquaman, Nova TV u 20:15 sati
Još jedna fantastična i akcijom nabijena avantura studija Warner Bros. Aquaman otkriva priču u kojoj mladi Arthur Curry saznaje da je nasljednik trona podvodnog kraljevstva Atlantide u koje se mora vratiti i spasiti svoj narod.

Tjelesna straža, HTV 1 u 22:25 sati
Creasy je bivši vojnik i plaćenik koji se sada teško uspijeva nositi sa strahotama koje je prije počinio, te utjehu pronalazi u alkoholu. Posjećuje prijatelja i bivšeg suborca Rayburna koji se povukao i živi u Meksiku, te tamo prihvaća posao tjelohranitelja djevojčice Pite. Usprkos prvobitnoj distanci njih dvoje se sprijateljuju, no tada otmu Pitu pri čemu je Creasy teško ranjen.

Crni dan u Parizu, Nova TV u 22:55 sati
Michael Mason je lopov koji se nađe na listi CIA-e kad ukrade torbu koja sadrži više od novčanika. Sean Briar, agent na slučaju, ubrzo shvati da je Michael samo pijun u mnogo većoj igri i ujedno važna karika u rješavanju urote velikih razmjera.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala