Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Law & Order: Organized Crime: detektiv Stabler se vraća kući
Kratki teaser predstavlja omiljenog detektiva kojeg ćemo uskoro gledati u samostalnoj seriji

"Law & Order: Organized Crime": detektiv Stabler se vraća kući

Foto: Instagram

Malo više od mjesec dana dijeli nas od premijere samostalne serije Christophera Melonija u Law & Order (Zakon i red) svijetu u kojem smo ga u ulozi detektiva Elliota Stablera zadnji put gledali 2011. godine.

Prisjetimo se, omiljenog detektiva Stablera gledali smo u paru s detektivkom Olivijom Benson (Mariska Hargitay) u seriji Law & Order: Special Victims Unit (Zakon i red: Odjel za žrtve) punih 12 sezona, nakon čega je Meloni odlučio napustiti seriju koja je tada ostala bez mnogima omiljenog glumca. Svih ovih godina Meloni se nije pojavio u seriji, da bi početkom prošle godine stigla vijest kako kreću s produkcijom njegove vlastite serije te da će se netom prije premijere pojaviti u Odjelu za žrtve.

Mnogim obožavateljima ovo je ostvarenje želja jer se punih 10 godina nadaju da će se detektiv Stabler opet pojaviti u Odjelu za žrtve. Njegovo gostovanje u toj seriji označit će ponovni susret s nekadašnjom partnericom Benson nakon čega kreće nova serija Law & Order: Organized Crime u kojoj bi se trebali pojaviti Dylan McDermott, Tamara Taylor i Danielle Moné Truitt.

NBC još uvijek detalje radnje nove serije drži u tajnosti. Meloni je u jednom intervjuu otkrio kako mu nije bilo jednostavno vratiti se na set Odjela za žrtve, ali da se ugodno iznenadio kako je sve glatko prošlo čim se vratio u ulogu.

Law & Order: Organized Crime premijerno kreće 1. travnja.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala