Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Stiže igrana serija Powerpuff Girls
The CW je najavio konačno snimanje pilota o sad odraslim djevojkama koje žale za loše utrošenim djetinjstvom

Stiže igrana serija "Powerpuff Girls"

Foto: YouTube

Mreža The CW najavila je nekoliko novih serija i rebootova za sezonu 2021. / 2022., među njima je i igrana verzija nekad omiljene animirane serije Cartoon Networka The Powerpuff Girls.

Iako je serija The Powerpuff Girls najavljena još u kolovozu prošle godine, The CW tek je sad naručio pilot epizodu. Tvorac animirane verzije Craig McCracken sudjelovat će kao producent, Heather Regnier i Diablo Cody potpisuju scenarij, a u produkciji još sudjeluju Greg Berlanti, Sarah Schechter, David Madden i Erika Kennair. Warner Bros. producirat će projekt, a glumačka postava još nije poznata.

Igrana verzija razlikovat će se radnjom od animirane. Powerpuff Girls sad imaju 20-ak godina i žale što su svoje djetinjstvo potrošile na borbu protiv kriminalaca. No, kad svijetu zaprijete novi zločinci hoće li se ove djevojke moći pomiriti i ujediniti kako bi pomogle ljudima u najvećoj opasnosti s kojom su se ikada suočile?

Animirana serija The Powerpuff Girls imala je šest sezona s ukupno 78 epizoda koje su se prikazivale od 1998. do 2005. s tim da smo 2016. na Cartoon Network dobili novu verziju koja je trajala tri sezone, do lipnja 2019. godine. 2002. godine u kinima smo mogli gledati The Powerpuff Girls Movie koji je dobio dosta dobre kritike, ali je unatoč njima ostvario jako lošu zaradu: samo 16 milijuna dolara, a budžet je bio 11 milijuna.

Akcijska fantastična dramska serije The Powerpuff Girls na malim ekranima bi se trebala naći do kraja ove godine.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala