Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Subota 6.2.
Subota ponovno donosi hrpu odličnih filmskih naslova!

TV Preporuke dana – Subota 6.2.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 6. veljače.

SERIJE / EMISIJE

Čovjek i divljina, HTV 2 u 21:45 sati
Na južnoj obali Šri Lanke Ben Fogle upoznaje Janey, 30-godišnju veterinarku koja je ostavila posao u Newcastleu i sada pomaže uličnim psima kojih na ovom otoku ima oko tri milijuna.

Uvijek je sunčano u Philadelphiji, HTV 2 u 22:35 sati
Dee se počne družiti sa skupinom bogatih kućanica, a Dennis s momcima iz radničke klase. Frank se trudi obnoviti vozačku dozvolu, a Charlie i Mac nose se s novim naraštajem nasilnika na biciklima..

FILMOVI

Zootropola, RTL u 20 sati
Kako prirodni neprijatelji postaju najbolji prijatelji i kako izgleda grad u kojem možeš biti štogod poželiš ? Zavirite u Zootropolu kako bi saznali odgovor na to pitanje!

Dobričina, RTL 2 u 20:15 sati
Mr. Nice Guy režirao je Sammo Hung, poznata ličnost iz svijeta borilačkih vještina. Hung je surađivao i s legendarnim Bruce Leem, kao koreograf i glumac. Jackie Chan briljira kao i uvijek, u ulozi nedužnog čovjeka koji se slučajno upliće u opasnost.

Računovođa, Nova TV u 20:15 sati
Wolff je matematički stručnjak koji ima više afiniteta prema brojevima nego prema ljudima. Dok kao računovođa radi u malom CPA uredu, istovremeno isti posao obavlja i za najopasnije svjetske kriminalne organizacije. Zbog svojih sposobnosti zapeo je za oko Ministarstvu financija...

Gušter, Doma TV u 21:40 sati
Ovo je još jedan u nizu Eastwoodovih klasika, u kojem se ponovno prihvatio dvostrukog zadataka - glume i režije. Clintovo redateljsko umijeće ovoga puta nije bilo toliko hvaljeno kao neki njegovi kasniji radovi, međutim njegova genijalnost prisutna je u svakom kadru ovog vratolomnog filma u kojem je Clint dokazao zašto je jedna od najvećih faca koji je filmski svijet ikada imao.

Ludi provod u Rimu, RTL u 22 sata
Kristen Bell i Josh Duhamel zvijezde su ove romantične komedije o simpatičnoj djevojci koja upada u niz urnebesnih situacija nakon što ukrade novčić iz fontane ljubavi.

Elitni ubojice, HTV 1 u 22:30 sati
Godina je 1980. Profesionalni ubojice nalaze su u Meksiku na zadatku. Nenamjerno jedan od njih ubije metu, iako čovjeka nije planirao eliminirati ispred njegovog djeteta, te ranjen bježi s mjesta zločina...

Blade Runner 2049, Nova TV u 22:35 sati
30 godina nakon događaja iz prvog filma, novi istrebljivač, losanđeleski policajac K pronalazi dugo skrivenu tajnu koja ima potencijala ono malo ljudskog društva što je preostalo baciti u potpuni kaos. Njegovo otkriće odvest će ga u potragu za Rickom Deckardom, bivšim istrebljivačem koji je nestao prije tri desetljeća…

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala