Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


HBO objavio trailer za novu SF dramsku seriju Jossa Whedona The Nevers
Epska priča o viktorijanskim ženama koje imaju neobične sposobnosti uskoro stiže na male ekrane

HBO objavio trailer za novu SF dramsku seriju Jossa Whedona "The Nevers"

Foto: YouTube

HBO je sinoć objavio prvi trailer za SF dramsku seriju The Nevers koju potpisuje poznati filmaš Joss Whedon.

Serija je naručena još u srpnju 2018. godine, a u središtu radnje su grupa viktorijanskih žena koje shvate da imaju neobične sposobnosti, njihovi neprijatelji i jedna misija koja bi zauvijek mogla promijeniti svijet kakav znamo.

U glavnim ulogama su Laura Donnelly, Olivia Williams i Nick Frost i to redom kao impulzivna i emotivno oštećena junakinja Amalia True, bogata udovica koja je među skupinom žena koje su prve shvatile da imaju nadljudske sposobnosti Lavinia Bidlow te opasni kriminalac Declan Orrun kojeg ništa ne može zaustaviti.

Whedon, osim što je autor serije, bio je njezin scenarist, redatelj, izvršni producent i showrunner, no maknuo se s projekta u studenom prošle godine zbog iscrpljenosti, želje da se više posveti privatnom životu i fizičkoj nemogućnosti da se ovako velika serija napravi tijekom pandemije. HBO je prošli tjedan objavio kako će showrunnerica serije biti Philippa Goslett.

Među ostalim glumcima u seriji se pojavljuju James Norton, Tom Riley, Ann Skelly, Ben Chaplin, Pip Torrens, Zackary Momoh, Amy Manson, Rochelle Neil, Eleanor Tomlinson, Denis O’Hare, Kiran Sonia Sawar, Elizabeth Berrington, Ella Smith, Viola Prettejohn, Anna Devlin i Martyn Ford.

The Nevers na HBO stiže u travnju sa šest epizoda, a bit će dostupna i na streamingu HBO Max.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala