Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Nedjelja 31.1.
Večeras u udarnom terminu pogledajte neki od hit filmova, novu epizodu emisije s Robertom Knjazom ili seriju

TV Preporuke dana – Nedjelja 31.1.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 31. siječnja.

SERIJE / EMISIJE

Pametan kao kokoš, tvrdoglav kao magarac, HTV 1 u 20:10 sati
U starom Egiptu su mumificirane, u srednjemu vijeku progonjene, a u naše vrijeme obožavane... barem tamo gdje ne dospiju na tanjur. Riječ je, naravno, o macama! "Mačka" je jedan od najtraženijih pojmova na internetu!

Ime ruže, HTV 2 u 21:40 sati
Adso je pao pod utjecaj droge, što je jedna od zamki postavljenih da spriječe ulazak neželjenih posjetitelja u knjižnicu. Dok Vilim nastavlja istraživanje, Adso ne uspijeva odoljeti čarima okcitanske djevojke te otrči u šumu da je opet vidi.

FILMOVI

Nemoguća misija 3, Doma TV u 19:55 sati
Tom Cruise se vraća kao tajni agent Ethan Hunt u adrenalinskom akcijskom trileru u kojem se Hunt se susreće sa svojim dosad najopakijim neprijateljem Owenom Davianom, međunarodnim trgovcem oružjem i informacijama koji ne poznaje žaljenje i ne posjeduje savjest!

Obiteljski kaos, Nova TV u 20:15 sati
Poslije katastrofalnog prvog spoja samohrani roditelji Lauren i Jim složit će se samo oko jedne stvari: nikad se više ne žele vidjeti. No, kad se oboje slučajno prijave za zabavni obiteljski odmor s djecom, naći će se prisiljeni na tjedan dana dijeliti apartman u luksuznom afričkom safari odmaralištu

Wolverine, RTL u 20:15 sati
Smješten nekoliko godina nakon događaja iz filma Posljednja fronta, Wolverine nam donosi priču o njegovim avanturama u Japanu. Nakon suočavanja sa svojim psihičkim i fizičkim ograničenjima i unutrašnje borbe sa svojom besmrtnošću, Wolverine će postati snažniji no ikad.

Simpsoni - film, RTL 2 u 20:15 sati
Sve započinje s Homerom, njegovim novim ljubimcem svinjom i silosu punom životinjskog izmeta - kombinacija koja će odriješiti katastrofu kakvu Springfield nikad nije iskusio. Dok je Marge bijesna zbog Homerove monumentalne pogreške, osvetoljubiva svjetina sruči se na domaćinstvo Simpsonovih.

Prljavi igraju prljavo, Doma TV u 22:05 sati
Nekada pripadnik tajne službe i čovjek koji je vlastitim tijelom zaustavio metke namijenjene predsjedniku, danas je tek pohabani, siromašni privatni detektiv. No kada novi slučaj izloži njegovu obitelj opasnosti, zločinačka organizacija pred sobom iznenada ima nerješiv problem.

Osvetnici 2: Vladavina Ultrona, Nova TV u 22:20 sati
Kad Tony Stark pokuša pokrenuti latentni mirovni program, stvari krenu naopako te najmoćniji heroji na Zemlji, Iron Man, Kapetan Amerika, Thor, Hulk, Crna udovica i Hawkeye, moraju proći konačni test dok sudbina planeta visi o koncu. Kad se pojavi negativac Ultron, Osvetnici ga moraju zaustaviti kako ne bi ostvario svoje katastrofalne planove.

Umri muški 2, RTL u 23 sata
Najveći međunarodni aerodrom postaje arena smrtonosne borbe u koju će neočekivano biti uvučen detektiv John McClane. Njegov je protivnik pomahnitali bivši američki vojni zapovjednik koji predvodi skupinu specijalaca, a cilj im je onesposobiti vašingtonsku zračnu luku i iz zemlje izvesti srednjoameričkog dužnosnika koji je u Americi bio zarobljen i kojemu je suđeno zbog poslova s drogom. Plan je specijalaca briljantan, ali ipak postoji nešto što nisu mogli predvidjeti, a to je John McClane!

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala