Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Paramount odgodio svoju animiranu obiteljsku komediju Rumble do 2022.
Prvi trailer predstavljen je još u veljači 2020. i originalni datum premijere trebao je biti 31.7. prošle godine

Paramount odgodio svoju animiranu obiteljsku komediju "Rumble" do 2022.

Foto: YouTube

Paramountov novi animirani film Rumble dobio je odgodu skroz do veljače 2022. godine.

Ovo nije prva odgoda za njihovu animiranu obiteljsku komediju: Rumble je prema originalnom planu u kina trebao doći još 31. srpnja 2020. pa je zbog pandemije koronavirusa dobio prvu odgodu na studeni prošle godine. Budući da zdravstvena situacija nije bila ništa bolja prebačen je na 29. siječnja ove godine, pa na 14. svibnja i sad je najnoviji datum u veljači 2022. godine.

Radnja ove simpatične avanture smještena je u svijetu u kojem čudovišta i ljudi zajedno borave i žive, s tim da su čudovišta velike sportske zvijezde koji se natječu u sportu nazvanom Monster Wrestling (hrvanje čudovišta). Djevojka Winnie (Geraldine Viswanathan) želi poput svog oca postati menadžerica u tom sportu, ali njezin štićenik Steve (Will Arnett) nije baš posebno talentiran za taj sport pa ih čeka naporan put do naslova.

Režiju potpisuje Hamish Grieve prema scenariju koji je napisao s Mattom Liebermanom, a ideja je došla od istoimenog stripa Roba Harrella. U originalu glasove su još posudili Terry Crews, Fred Melamed, Becky Lynch, Roman Reigns, Ben Schwartz, Jimmy Tatro, Tony Danza, Susan Kelechi Watson, Carlos Gómez, Charles Barkley, Chris Eubank, Bridget Everett i Stephen A. Smith.

Prvi trailer za Rumble predstavljen je još u veljači 2020., a prema sadašnjem planu animirani film u kinima očekujemo dvije godine od premijere tog trailera, 18. veljače 2022. godine.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala