Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Frank Grillo vodi sumnjivu kliniku za odvikavanje u traileru za film Body Brokers
Jack Kilmer, Michael K. Williams i oskarovka Melissa Leo također glume u filmu Johna Swaba

Frank Grillo vodi sumnjivu kliniku za odvikavanje u traileru za film "Body Brokers"

Sumnjive klinike za rehabilitaciju i odvikavanje nisu nikakva novost, a John Swab, i sam bivši ovisnik, odlučio je napraviti scenarij i režirati film upravo o jednoj takvoj ustanovi. Danas imamo prilike vidjeti i prvi trailer za nadolazeću nezavisnu kriminalističku dramu Body Brokers.

Jack Kilmer i Alice Englert nalaze se u ulogama Utaha i Opal, par ovisnika koji žive na ulicama Ohioa dok im slučajni susret sa zagonetnim Woodom (Michael K. Williams) ne pruži priliku za odlazak u Los Angeles na odvikavanje.

Utah uspije pronaći bijeg od ovisnosti uz pomoć terapeuta (Melissa Leo) te se uskoro zaljubi u također bivšu ovisnicu (Jessica Rothe) koja sad radi kao tehničarka u centru za odvikavanje. No Utah uskoro otkriva kako je taj tretman za odvikavanje samo paravan za predatorski posao koji angažira ovisnike da regrutiraju druge ovisnike, a Utah nije iznimka. Wood i njegov partner (Frank Grillo) uzmu Utaha pod svoje i uvedu ga u svijet gdje se dobro živi, iako njegova ovisnost i dalje predstavlja njegov najveći problem.

Owen Campbell i Thomas Dekker također glume u filmu, kao i indie glazbenik Sam Quartin te karakterni glumac veteran Peter Greene.

"Ovo je istinita priča o multimilijarderskom osiguravateljskom skandalu unutar industrije za odvikavanje.", rekao je Swab i dodao: "Ovo je film o tome kako kapitalizam izdaje ovisnike."

Film Body Brokers stići će na Video-on-Demand i digitalne platforme već 19. veljače ove godine.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala