Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Netflix najavio specijal od autora serije Black Mirror
Humoristični specijal je prikladno nazvan "Death to 2020" i uključuje hrpu poznatih glumačkih imena

Netflix najavio specijal od autora serije "Black Mirror"

Foto: YouTube

Još je vrlo malo ostalo do kraja ove 2020. godine. I dok se neki pitaju što se točno dogodilo s ovom godinom, neki samo čekaju kad će se konačno moći odmaknuti i nasmijati nekim stvarima. Autor serije Black Mirror Charlie Brooker i njegova produkcijska partnerica Annabel Jones rade na projektu za koji se nadaju da će vas barem – nasmijati.

Netflix je konačno objavio kratki teaser svog humorističnog specijala prikladno nazvanog Death to 2020 koji opisuju kao "katarzični humoristički događaj koji nikad nećete zaboraviti u godini koju zbilja, zbilja ne želite pamtiti".

Navodno je riječ o epizodi dokumentarističkog stila koja će na humorističan način opisati proteklih 12 mjeseci i to uz glasove nekih od najboljih glumačkih faca pa tako u projektu sudjeluju Samuel L. Jackson, Hugh Grant, Lisa Kudrow, Kumail Nanjiani, Tracey Ullman, Samson Kayo, Leslie Jones, Diane Morgan, Cristin Milioti i Joe Keery.

Podsjetimo, još je početkom pandemije koronavirusa u svibnju Charlie Brooker rekao kako smatra da je situacija u kojoj se nalazimo dovoljno depresivna pa se usmjerio na komedije, odnosno na scenarije koji mogu i njega samoga nasmijati. U svibnju nije htio otkriti na čemu točno radi tako da se čini da ćemo konačno to doznati.

Iako se i dalje ne može sa sigurnošću reći što nas točno čeka u ovom specijalu, znamo da Booker voli premijere krajem prosinca pa se nadamo da će specijal uskoro ugledati svjetlo dana.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala