Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Srijeda 18.11.
Pogledajte što se nudi u večernjem terminu na današnji praznik

TV Preporuke dana – Srijeda 18.11.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u srijedu, 18.11.

SERIJE / EMISIJE

Kuća od karata, HTV 2 u 23:15 sati
Neprijatelje koji spletkare kako će je skinuti s položaja Claire (Robin Wright) uspije uvjeriti u svoju nemoć. Vodeći istragu, Doug (Michael Kelly) otkrije tajnu.

Zakon i red: Odjel za žrtve, HTV 2 u 0:20 sati
Fin otvara istragu nakon navoda da je više silovatelja brutalno napalo sestru jednog muškarca.

FILMOVI

Tri boje: Bijelo, HTV 3 u 20:05 sati
Psihološka drama poznatoga poljskoga redatelja Krzystofa Kieslowskog drugi je dio autorove filmske trilogije. Karol, Poljak nastanjen u Parizu, u velikom je problemu: Dominique, njegova supruga, nezadovoljna nekonzumiranim brakom, zatraži razvod. Iako pretjerano zaljubljen i očaran njezinom ljepotom, ništa mu ne uspijeva da je razuvjeri...

Srce Vukovara, HTV 1 u 21 sat
Kroz iskaze djelatnika Vukovarske bolnice i pacijenata film govori o okolnostima u Vukovarskoj bolnici za vrijeme Domovinskoga rata, o uvjetima u kojima je medicinsko osoblje te bolnice uspijevalo ne samo funkcionirati, nego čak biti i vrlo učinkovito.

Alamo, HTV 2 u 21 sat
Osnovan 1718. kao španjolska misija, Alamo je povijesnu slavu stekao kao utvrda pobunjenika protiv režima meksičkog predsjednika Antonija Lópeza de Santa Ane. Pobunjenike su najvećim dijelom činili američki doseljenici koji su 1835. podigli revoluciju nezadovoljni centralizacijom zemlje. Alamo je postao simbol revolucije te, unatoč porazu pobunjenika, bila je to ključna bitka u proglašenju neovisnosti Teksasa koji će 1845. postati dijelom SAD-a.

Dome, pakleni dome, Nova TV u 23:45 sati
Monin i Donov naoko savršen život u predgrađu narušen je kad Mona dozna za Donovu aferu s lijepom prodavačicom. Uskoro Don shvati da Mona neće prezati ni pred ubojstvom suparnice kako bi sačuvala svoj komadić raja.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala