Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Nedjelja 15.11.
Za ovu nedjelju izdvajamo novu epizodu zabavne emisije "Tvoje lice zvuči poznato", te razne starije i novije filmske naslove

TV Preporuke dana – Nedjelja 15.11.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 15.11.

SERIJE / EMISIJE

Tvoje lice zvuči poznato, Nova TV u 20:15 sati
Nova epizoda donosi Nedu Parmać u izdanju mega popularne kolumbijske pjevačice Shakire, Marku Braiću gljiva je prošlog puta dodijelila dvostruku ulogu. Gledatelji će moći vidjeti i Sinišu Ružića kojem je gljiva dodijelila Elvisa Presleyja, Marina Orsag ovoga puta preobrazit će se u australsku pop senzaciju Tones and I; vidjet ćemo i Maria Valentića koji će se preobraziti u Lil Nas X, Lana Klingor Mihić utjelovit će Seala, dok će nas Fabijan Pavao Medvešek zabaviti u liku Lennyja Kravitza, a Lu Jakelić na pozornicu će izaći kao legendarni Zlatko Pejaković.

Sajam taštine, HTV 2 u 22:05 sati
Dok se oporavlja od prethodne noći, Becky je sama na svijetu. Rawdon pokuša izazvati lorda Steynea na dvoboj, no Steyne ima drukčije planove za njega. Rawdon dobije službu na otoku Coventryju u Africi.

FILMOVI

Potkupljivač, Doma TV u 19:55 sati
Nick Chen jedan je od najodlikovanijih njujorških policajaca. Kao prvi kineski imigrant u policiji, Chen koristi svoje veze sa skupinom kineskih „poslovnih ljudi“ poznatih pod imenom Trijada da se uzdignu kroz redove. Sada, kao najboljem članu najrazvikanije gradske Jedinice za azijske bande, Chenov je posao održati red i mir u Kineskoj četvrti. No došlo je do zavade između Trijade i novopristiglih i brutalno nasilnih Fujianskih zmajeva.

Harry Potter i princ miješane krvi, RTL u 20 sati
Šesta je godina u čarobnjačkoj školi Hogwarts, predstavljan je novi profesor Horace Slughorn, Harry ide na privatno podučavanje kod prof. Dumbledora kako bi saznao sve tajne Voldemortove prošlosti, a povrh svega toga u njegovim rukama se nađe tajanstvena knjiga napitaka koja je jednom davno pripadala Princu miješane krvi.

China Syndrome, HTV 2 u 20:05 sati
Ambiciozna reporterka Kimberly Wells i snimatelj Richard Adams slučajni su svjedoci nezgode u nuklearnom postrojenju. Isprva Kimberly želi sve objaviti.

Miris love, RTL 2 u 20:15 sati
Zvijezde velikih ekrana Chris Tucker i Charlie Sheen dva su očajnika koji ubrzo otkrivaju da unatoč međusobnim razlikama i netrpeljivosti jedan drugoga trebaju kako bi se izvukli iz problematičnih situacija.

Indiana Jones i kraljevstvo kristalne lubanje, Doma TV u 21:55 sati
Godina je 1957. i prošlo je puno vremena od posljednje avanture profesora Jonesa. On svoje stare dane provodi vodeći tihi i miran život profesora na koledžu, ali zov avanture još jednom je jači. Uskoro se Indiana nađe u potrazi sa kristalnom lubanjom za koju se priča da posjeduje tajanstvene moći. Na putu mu stoji Sovjetski Savez i prelijepa ali okrutna Irina Spalko.

Snimka seksa, Nova TV u 23 sata
Atraktivna komedija s odličnom Cameron Diaz i jednim od najpopularnijih komičara današnjice Jasonom Segelom u glavnim ulogama kao mladi bračni par koji je u potrazi nestalom snimkom svojih seksualnih avantura.

Savjetnik, RTL u 23:10 sati
Michael Fassbender je Savjetnik, odvjetnik koji se nađe u opa­snom svijetu krijumčarenja droge. Uskoro sazna da jedna jedina loša odluka može imati šokantne i neopozive posljedice na cijeli njegov svijet.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala