Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Film Čudesne zvijeri 3 odgođen do 2022. godine
Ovo je posljedica što je Johnny Depp morao izići iz franšize zbog izgubljenog spora protiv tabloida The Sun

Film "Čudesne zvijeri 3" odgođen do 2022. godine

Foto: YouTube

Warner Bros. i njihov serijal Čudesne zvijeri i gdje ih naći nemaju sreće.

Čudesne zvijeri 3 prema prvotnom planu trebala su u kina doći u studenom ove godine, nakon čega je film odgođen punu godinu dana na 12. studeni 2021., da bi sad bio planiran tek za ljeto 2022. godine. Točan datum još nije poznat.

Studio je ovu vijest objavio kao dio veće izjave kojom su otkrili kako je Johnny Depp, koji se u serijalu našao u ulozi tamnog čarobnjaka Gellerta Grindelwalda, zamoljen da iziđe iz franšize zbog toga što je prije nekoliko dana izgubio spor protiv tabloida The Sun koji je 2018. godine objavio članak u kojem je Depp prozvan udaračem žena. Depp je u svojoj izjavi potvrdio kako je zamoljen da napusti franšizu i da je zbog svih okolnosti pristao na takav slijed događaja, te je najavio žalbu protiv sudske odluke.

Deppov odabir za ulogu bio je kontroverzan od samog početka zbog aktivnih optužbi za nasilje u obitelji koje je podnijela njegova bivša supruga Amber Heard. Obožavatelji su molili da Depp ne bude izabran za ulogu, no autorica J.K. Rowling i Warner Bros. u to vrijeme žestoko su branili svoju odluku da ostanu uz Deppa.

Prvi film Čudesne zvijeri i gdje ih naći 2016. je bio veliki hit u kinima i zaradio je 814 milijuna dolara, a nastavak Grindelwaldova zlodjela 2018. prošao je nešto slabije sa 654 milijuna. David Yates režirao je oba filma i vratio se režiji trećeg, a u glavnoj ulozi ponovno je Eddie Redmayne kao Newt Scamander. Jude Law opet će glumiti Albusa Dumbledorea, a u ostalim ulogama su Katherine Waterston, Alison Sudol, Ezra Miller i Dan Fogler, dok će Jessica Williams u ovom nastavku imati veću ulogu nego u prethodnom. J.K. Rowling napisala je scenarij sa Steveom Klovesom koji je radio scenarije i za sedam od osam Potter originalnih filmova.

Film Čudesne zvijeri 3 trenutno se nalazi u produkciji, a uloga Grindelwalda bit će dodijeljena nekom drugom. Ovo bi trebao biti treći film od planiranih pet koji su smješteni u svijet Harryja Pottera.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala