Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


U pripremi prequel horora Siroče, Isabelle Fuhrman ponovno kao Esther
Novi film nosi naziv "Orphan: First Kill" i donosi priču o tome kako je preuzela identitet Esther

U pripremi prequel horora "Siroče", Isabelle Fuhrman ponovno kao Esther

Foto: YouTube

U planu je prequel film psihološkog horora Siroče u kojem će Isabelle Fuhrman reprizirati svoju ulogu Esther, tajanstvene djevojčice za koju se ispostavi da je u biti odrasla žena.

Prequel nosi naziv Orphan: First Kill (prvotno poznat pod jednostavnim imenom Esther) i u njemu će se Fuhrman vratiti kao tajanstvena sociopatkinja, samo što za razliku od originalnog filma ovaj će pratiti njezin život prije nego je preuzela identitet Esther. Ona je Leena Klammer, bolesna žena koja pobjegne iz estonske psihijatrijske ustanove i putuje u Ameriku glumeći da je nestala kćer bogate obitelji. No, Leenin novi život kao Esther naići će na njoj nepredvidivu prepreku.

Scenarij za prequel napisao je David Coggeshall, a režirat će ga William Brent Bell. U jednoj od uloga naći će se i Julia Stiles, pretpostavlja se u ulozi majke obitelji koju Esther želi prevariti.

Fuhrman je u originalnom filmu bila dijete, a kako je sad odrasla producenti su odlučili da će se film snimati uz pomoć posebne perspektive i odlične šminke kako bi Fuhrman ponovno djelovala kao mala djevojčica. Film Siroče u kinima se našao 2009. godine kad je zaradio 78 milijuna dolara diljem svijeta (budžet je bio oko 20 milijuna) s tim da su kritike oko njega bile podijeljene, iako su svi hvalili njegov crni humor te glumu glavnih glumica, Fuhrman i Vere Farmiga.

Isabelle Fuhrman u siječnju 2021. godine moći ćemo gledati u filmu Escape Room 2, dok Juliju Stiles možemo gledati u dramskoj seriji Rivijera čija je treća sezona premijeru imala 15. listopada ove godine.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala