Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Netflix objavio prve fotografije za 4. sezonu Krune
Pogledajte kako Gillian Anderson i Emma Corrin izgledaju u svojim novim ulogama

Netflix objavio prve fotografije za 4. sezonu "Krune"

Foto: Twitter

U studenom nas čeka nova Netflixova poslastica u obliku četvrte sezone hit serije Kruna (The Crown) pa su prikladno objavljene prve fotografije iz serije.

Nova sezona donosi dvije glumice u ulozi dva vrlo zanimljiva lika. To su Gillian Anderson koja je utjelovila britansku premijerku Margaret Thatcher i Emma Corrin u ulozi obožavane princeze Diane, a kako izgledaju u tim ulogama možete vidjeti na službenoj Twitter objavi.

Temeljena na nagrađivanoj kazališnoj predstavi The Audience, serija Kruna je priča o tome što se privatno događalo s Kraljicom Elizabetom II i njezinom dugogodišnjom vladavinom, tijekom koje se od prvog dana bori između onog što vidi javnost i onoga što ona zaista jest. Četvrta sezona vremenski je smještena krajem 1970-ih kad su Kraljica Elizabeta II (Olivia Colman) i ostatak obitelji bili okupirani time da nađu adekvatnu nevjestu za princa Charlesa (Josh O’Connor) koji je u to vrijeme imao 30 godina. Narod počinje osjećati utjecaj i posljedice odluka prve britanske premijerke Margaret Thatcher (Anderson) s kojom se Kraljica neprestano nalazi u konfliktu što će dodatno pogoršati Thatcherina odluka da zemlja sudjeluje u Falklandskom ratu. Baš u to vrijeme Charlesova romansa s mladom lady Dianom Spencer (Corrin) bit će prilika za toliko željenu bajku koja će ujediniti britanski narod.

Scenarij ove sezone potpisuje Peter Morgan, a u ostalim ulogama su Helena Bonham Carter kao princeza Margaret, Tobias Menzies kao princ Filip, Vojvoda od Edinburgha, Erin Doherty kao princeza Anne, Emerald Fennell je Camilla Parker Bowles, a Marion Bailey Kraljica Elizabeth, kraljica majka. Prema trenutnom planu očekuju nas još peta i šesta sezona, s tim da će u petoj Elizabetu zaigrati Imelda Staunton, a Elizabeth Debicki lady Di.

Četvrta sezona Krune bit će dostupna na Netflixu od 15. studenog.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala