Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Drama sa Zendayom i Washingtonom prodana Netflixu za 30 milijuna dolara
Film u crno-bijeloj tehnici "Malcolm & Marie" potpisuje Sam Levinson, zaslužan za HBO hit seriju "Euphoria"

Drama sa Zendayom i Washingtonom prodana Netflixu za 30 milijuna dolara

Foto: PR Photos

Streaming gigant Netflix osigurao si je prava za film Malcolm & Marie i to za nemalu cifru od 30 milijuna dolara.

Dogovor je stigao nakon što je navedeni film bio ponuđen na Međunarodnom filmskom festivalu u Torontu, a riječ je o drami u crno-bijeloj tehnici u kojoj glavne uloge imaju John David Washington i Zendaya kao filmaš i njegova djevojka, a radnja prati njihov povratak kući nakon premijere jednog filma. Zanimljivost je što je drama snimljena u jeku pandemije koronavirusa tako što je produkcija uložila maksimalan trud da svi zdravstveni uvjeti budu osigurani i da set ostane COVID-free.

Osim što su u glavnim ulogama poznata glumačka imena, režiju i scenarij potpisuje još jedno poznato lice, a to je Sam Levinson, možda najpoznatiji po HBO seriji Euforija. Levinson je i producirao film čiju je snimku pogledalo nekoliko zainteresiranih kupaca, među kojima su još bili HBO i Amazon. Zendayu smo gledali u glavnoj ulozi u navedenoj seriji Euforija te je znamo iz najnovije Spider-Man franšize, dok Washingtona trenutno možemo gledati u Nolanovom blockbusteru Tenet.

"Zahvalan sam cijeloj glumačkoj i produkcijskoj ekipi, među kojima je mnogo onih s kojima sam radio na Euforiji, što su se bili okupili tijekom tako izazovnog vremena da bi radili na filmu. Osjećali smo se privilegirani što smo mogli zajedno snimiti film i napravili smo ga s puno ljubavi. Oduševljeni smo što je završio kod Netflixa jer s njim filmaši imaju priliku dovesti priču gledateljima diljem svijeta", komentirao je Levinson za Deadline.

Trenutno nije poznat datum premijere za Malcolm & Marie, a osim datuma čekamo i prvi službeni trailer.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala