Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Petak 11.9.
Današnja večer donosi nekoliko rado gledanih filmova, ali ništa novijeg datuma

TV Preporuke dana – Petak 11.9.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 11.9.

SERIJE / EMISIJE

Neustrašiva, HTV 2 u 22 sata
Forenzičari su naizgled dokazali da je Kevin nevin, ali onda Heather i tužilaštvo otkrivaju nove dokaze zbog kojih je Emma u strašnoj dilemi. Emma se napokon sastaje s Yusefom Attarom i njezina istraga kreće u sasvim novom smjeru.

FILMOVI

Posljednji samuraj, HTV 1 u 20:05 sati
Kapetana Nathana Algrena (Tom Cruise), cijenjenoga američkoga vojnog oficira i stratega unajmi japanski car kako bi svojoj vojsci omogućio da od najvećeg stručnjaka nauče vještine modernog ratovanja. Istovremeno, car planira ukinuti slavne samurajske postrojbe u korist potpune modernizacije svojih vojnih snaga. Međutim, susret s drevnom kulturom japanskih ratnika Algrena fascinira u tolikoj mjeri da ne prestaje upijati njihova znanja.

Specijalne agentice, RTL u 21:15 sati
Specijalna agentica FBI-ja Sarah Ashburn (Sandra Bullock) i bostonska policajka Shannon Mullins (Melissa McCarthy) ne mogu biti manje kompatibilne. Ali kad se udruže kako bi uhvatile okrutnog zločinca postanu nešto što uopće nisu očekivale -prijateljice.

Gola istina, Nova TV u 22:30 sati
Abby Richter (Katherine Heigl) je producentica jutarnje televizijske emisije čija je potraga za gospodinom Savršenim rezultirala time da je i dalje sama. No Abby ce doživjeti grubo otrežnjenje kad se njezini šefovi udruže s Mikeom Chadwayom (Gerard Butler), osebujnom ličnošću s lokalne televizije koji ce otkriti golu istinu o tome čime se vode muškarci i žene u potrazi za "boljom polovicom".

Revolver, HTV 1 u 23:10 sati
Nakon odsluženja sedmogodišnje zatvorske kazne, tijekom koje je od dvojice nepoznatih zatvorenika u susjednim samicama naučio sve tajne šaha i vještih prijevara, kockar Jake Green (Jason Statham) izlazi na slobodu. Budući da je iza rešetaka dospio zaslugom moćnog i ekscentričnog gangstera Dorothyja Mache (Ray Liotta), Jake s njim odluči podmiriti račune. Nakon što za kockarskim stolom Machi uzme novac i javno ga ponizi, Jake zaključi da se gangsteru dovoljno osvetio. Macha nije tip čovjeka spreman oprostiti vlastito poniženje...

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala