Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Nedjelja 6.9.
Ova nedjelja donosi starije filmske hitove

TV Preporuke dana – Nedjelja 6.9.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 6.9.

SERIJE / EMISIJE

Katarina Velika, HTV 2 u 23:10 sati
Aleksej Orlov imenovan je zapovjednikom ruskih snaga u sve žešćem ratu protiv Otomanskog Carstva. Braća Orlov postavljaju zasjedu kapetanu Potemkinu. Katarinina ljubav prema Grigoriju slabi kao i njegovo zdravlje. Sofja prekida s Pavlom, što njega razbjesni. Katarina je prvi put prozvana Velikom.

FILMOVI

Pokojni, Doma TV u 19:55 sati
Dok se policija bori za kontrolu nad područjem kojim vlada moćna irska mafija, nadređeni razmatraju mogućnost infiltriranja u mafijaške redove - ili će obruč koji nastoje stisnuti oko mafije posve olabaviti. Billy Costigan (DiCaprio) mlad je policajac koji nastoji steći ugled među snagama reda. Collin Sullivan (Damon) zločinac je koji se uspješno ubacio među policiju s jednom jedinom namjerom - da svaki njihov pokret dojavi svom nemilosrdnu vođi, Franku Costellu (Nicholson).

Bijeg iz Gulaga, RTL u 20 sati
Koristeći noćnu mećavu kao zaklon, sedam zatvorenika uhvaćenih u Staljinovu vladavinu terora bježe iz sovjetskog Gulaga 1940. godine. Sada su slobodni, ali gotovo sigurno mrtvi ljudi. Mala je vjerojatnost da će pronaći sklonište, a područje koje moraju prijeći nemilosrdno je. S malo hrane i opreme i bez ikakvoga znanja o tome gdje se nalaze ili kamo idu, kreću na putovanje koje će biti prožeto nezamislivim teškoćama i dramom.

J.F.K., HTV 2 u 20:05 sati
U studenom 1963. godine, ubojstvo američkog predsednika Johna Kennedyja potreslo je svijet. Kratka istraga, koja je sprovedena pod nadzorom kontraverznog sudije Vrhovog suda Earla Warrena, došla je do zaključka da je atentator Lee Harvey Oswald sam planirao i sproveo zločin. Njihov zaključak ostavio je mnoga pitanja otvorenim i dopustio puno prostora za razvoj najrazličitijih teorija zavjere. Odabravši jednu od njih, koja izgleda kao najrealnija, Oliver Stone napravio je jedan od najboljih političkih trilera u povijesti kinematografije.

Družba pravih džentlmena, RTL u 22:50 sati
U alternativnome viktorijanskom dobu, skupina slavnih likova iz rado čitanih književnih djela okuplja se u družbu pravih džentlmena kako bi spriječila opasnoga zlikovca da zavlada planetom. Okrutni zlikovac znan samo pod nadimkom Fantom želi započeti svjetski rat, u kojem bi mu njegovo nadmoćno oružje omogućilo da zavlada cijelim svijetom. Kako bi ga spriječile, vlasti šalju po slavnog istraživača Allana Quatermaina (Seana Conneryja), koji bi trebao predvoditi skupinu legendarnih likova natprirodnih sposobnosti.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala