Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Subota 5.9.
Subotnja večer donosi zaista veliki izbor novijih i starijih hit filmova – i to u udarnom terminu

TV Preporuke dana – Subota 5.9.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 5.9.

SERIJE / EMISIJE

Prevaranti, HTV 2 u 22:45 sati
Ezru prijevara s vrčevima dovodi do susreta sa starom ljubavi. Prevareni, Maddie, Max i Sally pokreću svoj riskantan plan za pobjedu nad Doktorom.

FILMOVI

Princeza i žabac, RTL u 20 sati
Svatko zna priču u kojoj princeza pronalazi pravu ljubav svog života kada poljubi žapca koji se čarolijom pretvara u zgodnog princa. U ovoj verziji priče, djevojka još uvijek poljubi žapca, no rezultat je sasvim drugačiji od očekivanog; a to je samo jedno od brojnih iznenađenja u ovoj mješavini luckastog humora, glazbe i emocija.

Lav, HTV 1 u 20:05 sati
Nevjerovatna istinita priča o izgubljenom i nađenom životu. Petogodišnji dječak iz Indije izgubi se na ulicama Calcutte, tisućama kilometara od svoga doma. Preživi mnogo toga dok ga ne posvoji par iz Australije. Dvadeset i pet godina kasnije kreće u potragu za svojom izgubljenom obitelji koristeći Google Earth.

James Bond: Živi i pusti umrijeti, Doma TV u 21:40 sati
Tri britanska agenta MI6, među kojima i jedan iz Amerike "na posudbi", ubijena su pod misterioznim okolnostima dok su motrili operacije dr. Kanange, diktatora malog karipskog otoka zvanog San Monique. James Bond poslan je u New York, gdje je ubijen prvi agent, kako bi istražio tajanstvena ubojstva. Njegova prva postaja je Harlem gdje ulazi u trag organizaciji koja se bavi crnom magijom, na čelu s Kanangom koji je poznat kao Mr. Big.

Tko preživi, pričat će, RTL u 22 sata
Radnja ove urnebesne komedije odvija se 1882. godine u Arizoni, Albert, farmer bez samopouzdanja, gubi svoju voljenu djevojku povlačenjem iz dvoboja. Ubrzo susreće zanosnu Annu, te otkriva svoju hrabrost i puni potencijal kad Annin muž, poznati kriminalac, najavi svoj dolazak.

Ime ruže, HTV 3 u 22:40 sati
Film je nastao prema jednom od najcjenjenijih romana osamdesetih godina - istoimenom djelu U. Eca, kojem je uz virtuozan stil najveća odlika višestruka slojevitost značenja. Nju oskarovac Jean-Jacques Annaud naravno nije potpuno mogao sačuvati, tako da je Eco, nezadovoljan ekranizacijom, rekao da film nema nikakve dodirne točke s njegovom knjigom. Annaud je, međutim, na temelju fabule romana napravio samosvojno zanimljivo djelo, kojem su mane pronalazili oni koji su od njega očekivali nemoguće - vjernu reprodukciju književnog predloška.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala