Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Netflix otkrio prve kadrove treće sezone serije Cobra Kai
Serija "Cobra Kai" prve je dvije sezone provela na YouTube Premium platformi, a sada se seli na Netflix

Netflix otkrio prve kadrove treće sezone serije "Cobra Kai"

Pripremite se svi ljubitelji osamdesetih jer Netflix za vas danas ima posebnu poslasticu: prve kadrove nove sezone serije Cobra Kai koja nam na male ekrane vraća suparništvo između Johnnyja Lawrencea i Daniela LaRussoa, u čije su se uloge vratili William Zabka i Ralph Macchio.

Cobra Kai se događa 30 godina nakon turnira All Valley Karate 1984., kada se sada uspješni Daniel LaRusso (Macchio) bori zadržati ravnotežu u životu uz vodstvo Mr. Miyagija (Pat Morita), te se mora suočiti sa svojim bivšim protivnikom Johnnyjem Lawrenceom (Zabka), koji traži iskupljenje i ponovno otvara Cobra Kai karate dojo.

Serija Cobra Kai originalno je producirana kao ekskluzivna YouTube Premium serija, ali s obzirom na to da ta platforma nije baš zaživjela Netflix je odlučio preuzeti produkciju serije.

Od ovog petka, 28. kolovoza, će na Netflixu biti dostupne prve dvije sezone koje je radio YouTube, a nova, treća sezona, bi trebala stići tijekom sljedeće godine. S obzirom na pandemiju, datumi su se malo promijenili, pa još ne znamo točan datum izlaska.

U seriji također glume Courtney Henggeler, Xolo Maridueña, Tanner Buchanan, Mary Mouser, Jacob Bertrand, Gianni Decenzo, Vanessa Rubio, Peyton List i Martin Kove.

Pat Morita, koji je u filmu glumio Miyagija, preminuo je 2005. godine, ali se iz prvog trailera čini kako je upravo njegov lik ključan u trećoj sezoni. Detalji za sada nisu otkriveni tako da moramo pričekati 2021., kada treća sezona stigne na Netflix.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala