Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana - Petak 21.8.
Uz nekoliko novih epizoda poznatih serija, večeras iz programa izdvajamo i nekoliko zabavnih filmova

TV Preporuke dana - Petak 21.8.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 21.8.

SERIJE

Kud puklo da puklo, Nova TV u 20:20h
Milu prezire cijelo kućanstvo zbog njegovog plana da se ugasi park i pokrene pilana. Damir i Katarina se svim silama trude zadržati park na životu. Katarina mora pobijediti da bi preko medija uputila apel za očuvanje parka. Istodobno i Mile želi preko medija poručiti da park samo guši selo, koje vapi za novom investicijom i industrijom.

Good Doctor, Nova TV u 22:30h
Dok se Melendez (Nicholas Gonzalez) bori s pritužbama zbog favoriziranja unutar svog tima, Shaun (Freddie Highmore) predlaže inovativnu operaciju koja će omogućiti dječaku da prvi put progovori.

Bezvremeni, Doma TV u 22:30h
Lucy (Abigail Spencer) i ekipa angažiraju Usamljenog osvetnika i Tonta da zaustave Flynna (Goran Visnjic) i njegova novog partnera Jesseja Jamesa (u gostujućoj ulozi Daniel Lissing).

FILMOVI

Srcolomke, HRT 1 u 20:05h
Kad se radi o varanju milijunaša, Maxine Conners (Sigourney Weaver) i njena kći Paige (Jennifer Love Hewitt) prave su profesionalke. Prvo ih Maxine namami do oltara, a zatim Paige natjera na nevjeru. Mamica se sporazumno razvede pa kreću u lov na sljedeću žrtvu - odbojnog milijunaša Wiliama Tensyja (Gene Hackman). No, Paige je napravila kardinalnu grešku i zaljubila se u mladog konobara. Sada Maxine mora paziti na kćer i Tensyijev novac, kako ne bi izgubila najbolju partnericu koju će ikada imati...

Umri muški 2, RTL u 21h
Najveći međunarodni aerodrom postaje arena smrtonosne borbe u koju će neočekivano biti uvučen detektiv John McClane (B. Willis). Njegov je protivnik pomahnitali bivši američki vojni zapovjednik koji predvodi skupinu specijalaca, a cilj im je onesposobiti vašingtonsku zračnu luku i iz zemlje izvesti srednjoameričkog dužnosnika koji je u Americi bio zarobljen i kojemu je suđeno zbog poslova s drogom. Plan je specijalaca briljantan, izvrsno organiziran, okrutan i potanko razrađen, ali ipak postoji nešto što nisu mogli predvidjeti, a to je John McClane koji se zatekao u zračnoj luci kako bi dočekao svoju ženu čiji je zrakoplov trebao sletjeti.

Lawless, HRT 1 u 22:44h
Gangsterska krimi drama prema scenariju Nicka Cavea. Filmsku ekipu čine glumačke zvijezde Shia LaBeouf i Tom Hardy te Jessica Chastain, Guy Pearce i Gary Oldman. Režiju potpisuje John Hillcoa.

Zvijer, Nova TV u 23:15h
Bogati Kyle Kingson ima sve što jedan tinejdžer može poželjeti u životu, ali usprkos tome uživa u ponižavanju slabih i neuglednih. On poziva nepopularnu razrednu kolegicu Kendru na školski skup, što ona usprkos sumnji o njegovim motivima, prihvaća. Kad je ostavi, ona na razmetljivog egoista baca kletvu. Kyle se pretvara u ružno stvorenje kojeg se svi boje. Jedini način na koji se množe osloboditi kletve je pronalazak nekoga tko će zavoljeti njegovu nutrinu.

KOMPLETAN TV PROGRAM

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala