Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Petak 24.7.
Današnja večer ima nekoliko zabavnih i zanimljivih filmova

TV Preporuke dana – Petak 24.7.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 24.7.

SERIJE / EMISIJE

Nijanse plave, HTV 2 u 21:55 sati
Wozniak i tim poduzimaju opasnu akciju protiv Obavještajnog odjela, a Harlee se trudi ostati na novom putu.

Dobra bitka, HTV 2 u 22:45 sati
Liz odluči zastupati omiljenog učitelja svog sina jer smatra da ga je škola nezakonito otpustila. Lucca se obraća za pomoć Elsbeth Tascioni kad se suoči s neočekivanom tužbom. Unatoč nedavnoj krizi s kemijskim oružjem tvrtka priređuje zabavu za otvorenje novih ureda.

FILMOVI

Pele: Legenda je rođena, HTV 1 u 20:05 sati
Višestruko nagrađivani redatelja Jeff Zimbalist donosi nam nezaboravnu priču o mladim danima jednog od najslavnijih nogometaša svih vremena, Edsona Arantesa do Nascimenta - Pelea. U stvaranju ovog filma sudjelovao je i sam Pele koji je podržao ovaj projekt, te se čak i pojavljuje u jednoj sceni.

Kupili smo zoološki vrt, RTL u 21 sat
Radnja prema istoimenoj knjizi i istinitom događaju, smještena u južnu Kaliforniju slijedi put oca koji je nakon smrti supruge poveo svoju djecu na selo i otvorio zoološki vrt, u nadi da će im omogućiti bolji i kvalitetniji život.

Party života, Nova TV u 22 sata
Kada je njezin suprug iznenada ostavi, posvećena domaćica Deanna pretvori žaljenje u resetiranje svog života povratkom na koledž... Upisavši se na isti koledž kao i njezina kćer koja nije baš oduševljena tom idejom. Uronivši naglavačke u iskustvo kampusa, sve glasnija Deanna – sada zvana Dee Rock – na svoj način je prigrlila slobodu, zabavu i momke iz bratstva, otkrivajući svoje pravo ja u završnoj godini koju nitko nije očekivao!

Zamrznuta istina, HTV 1 u 22:25 sati
Film prema isitinitoj priči o najokrutnijem aljaškom serijskom predatoru, Robertu Hansenu (John Cusack), respektabilnom obiteljskom čovjeku koji je tijekom 12 godina sistematično oteo više od 24 žene, koje je potom odvodio u divljinu radi lova. On je bio lovac, a one lovina. Kad principijelni i predani policajac, narednik Jack Halcombe (Nicolas Cage), na ulici pronađe Cindy Paulsen (Vanessa Hudgens), jedinu Hansenovu preživjelu žrtvu, ona postaje ključna za suradnju koja će napokon Hansena privesti pravdi.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala