Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Chris Evans i Ryan Gosling u špijunskom trileru vrijednom 200 milijuna dolara
Dvojac će glumiti u filmu koji potpisuju Joe i Anthony Russo, redatelji i scenaristi Marvelovih hitova

Chris Evans i Ryan Gosling u špijunskom trileru vrijednom 200 milijuna dolara

Foto: PR Photos

Ryan Gosling priprema se za borbu protiv Chrisa Evansa u novom Netflixovom špijunskom trileru koji će režirati ni manje, ni više već Joe i Anthony Russo koji su zaslužni za Marvelov megahit Osvetnici: Završnica!

Špijunski triler The Gray Man bit će film prema seriji bestselera Marka Greaneya, a ono što jest svakako zanimljivo je to što će se snimati na prilično velikom budžetu od najmanje 200 milijuna dolara. Ova cifra možda se ne čini toliko ogromna dok se ne spomene da u film ulaže Netflix, što bi značilo da jako vjeruju u film te da se streaming itekako isplati.

Anthony Russo, Joe Russo; na naslovnoj fotografiji Chris Evans i Ryan Gosling

Joe Russo napisao je scenarij koji su malo prepravili i dovršili Christopher Markus i Stephen McFeely, koji su radili i na Završnici, dok će film producirati nova tvrtka braće Russo AGBO.

Radnja romana i filma The Gray Man prati bivšeg CIA operativca Courta Gentryja (Gosling) koji je postao plaćeni ubojica, a kojeg mora uloviti njegov bivši kolega Lloyd Hansen (Evans) koji mu time postaje glavni neprijatelj, a potraga i borba odvijat će se sve od Bliskog Istoka duž cijele Europe. Braća Russo vjeruju da ova priča, koja nalikuje na filmove o Bourneu, ima potencijala za nastavke u čijem bi središtu bio Goslingov lik. "Glavna ideja je da napravimo franšizu i cijeli svijet oko ove teme. Svi smo se maksimalno posvetili prvom filmu i bit će sjajno ako dođemo do drugog", rekao je Joe Russo za Deadline.

The Gray Man trenutno je u pred-produkciji, s tim da bi u produkciju trebao krenuti krajem jeseni ili početkom proljeća – ovisno o pandemiji koronavirusa i restrikcijama za snimanje i ekipu.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala