Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Jamie Foxx i Joseph Gordon-Levitt u Netflixovom akcijskom trileru o superjunacima
Stigao trailer za "Project Power" u kojem uz pomoć pilule svatko može imati super moć - ali postoji kvaka

Jamie Foxx i Joseph Gordon-Levitt u Netflixovom akcijskom trileru o superjunacima

Foto: YouTube

Netflix nas je razveselio prvim trailerom, posterom i fotografijama za Project Power, novi akcijski triler u kojem ćemo gledati poznata glumačka imena, a radnja se doima intrigantnom i zanimljivom.

Henry Joost i Ariel Schulman režirali su film u kojem su glavne zvijezde Jamie Foxx, Joseph Gordon-Levitt i Dominique Fishback kao bivši vojnik, policajac i tinejdžerica dilerica koji se udružuju kako bi zaustavili grupu ljudi koja preprodaje tajanstvenu novu pilulu koja budi super moći jedinstvene za svakog korisnika.

Stvar je naizgled vrlo jednostavna: postoji nova pilula, ona vam daje super moći baš namijenjene vama, ali kvaka je u tome da ne znate što će se dogoditi dok je ne uzmete i moći imate na samo pet minuta. I dok neki uz pomoć pilule dobiju kožu otpornu na metke, neki nevidljivost, neki super snagu, ima i onih kod kojih je reakcija malo smrtonosnija. Kad zbog pilule izbije rat lokalni policajac (Gordon-Levitt) i dilerica (Fishback) udružuju se s bivšim vojnikom željnim osvete koji je pilulu stvorio (Foxx) kako bi zaustavili ljude koji su je ukrali – i riskirat će s uzimanjem pilule kako bi ih našli.

U ostalim ulogama su Rodrigo Santoro, Colson Baker, Allen Maldonado, Amy Landecker i Courtney B. Vance. Scenarij potpisuje Mattson Tomlin.

Netflixov zanimljivi akcijski triler Project Power bit će dostupan od 14. kolovoza.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala