Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Poznati američki glumci neće morati u karantenu za snimanje u Engleskoj
Izuzetak od pravila o karanteni napravljeno je najviše zbog nastavka snimanja nove "Nemoguće misije"

Poznati američki glumci neće morati u karantenu za snimanje u Engleskoj

Foto: YouTube

Ujedinjeno Kraljevstvo odlučilo je poznate američke glumce, kao što su Tom Cruise, i ekipu koja radi na određenim filmovima izuzeti iz svog obveznog 14-dnevnog pravila o karanteni kako bi Hollywood što prije nastavio produkciju filmova kod njih.

Novo pravilo, odnosno izuzetak već donešenog pravila, odnosi se samo na Englesku i napravljeno je zbog najnovijeg Cruiseovog filma. Riječ je o Nemogućoj misiji 7 (Mission: Impossible 7) u kojoj Cruise ima glavnu ulogu i jedan je od producenata tako da će film moći nastaviti sa snimanjem u jednom od Warner Bros. studija blizu Londona. Engleska je inače u petak objavila popis zemalja koje ne smiju ući kod njih bez obavezne karantene od 14 dana i Sjeverna Amerika je na tom popisu.

Tamošnji državni tajnik za kulturu ovakvu odluku objašnjava time što su neki od najvećih blockbustera i najuspješnijih televizijskih serija napravljeni baš u Britaniji, a zbog toga i zbog spasa industrije morali su napraviti ovaj izuzetak od najnovijeg pravila, naravno uz poštovanje svih zdravstvenih preporuka. Direktor Britanskog filmskog instituta Ben Roberts još je istaknuo da je filmska i televizijska industrija vrijedna 12,4 milijuna dolara za ekonomiju Ujedinjenog Kraljevstva te da mogućnost nastavka produkcije znači i spas za preko 77 tisuća radnika u navedenoj industriji koja posljedično pomaže ekonomskom oporavku.

Nemoguća misija 7 sad će nastaviti sa snimanjem koje je prekinuto krajem veljače kad je počinjala pandemija koronavirusa. Sedmi i osmi film u franšizi režirat će Christopher McQuarrie koji je i napisao scenarij, a oba filma se snimaju istovremeno.

Nemoguću misiju 7 (zasad) u kinima očekujemo 19. studenog 2021., a Nemoguću misiju 8 godinu dana kasnije.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala