Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Ozark dobio 4. mega-sezonu!
Nova sezona ujedno će biti i posljednja, ali će zato imati 14 epizoda umjesto 10 koliko su imale dosadašnje

"Ozark" dobio 4. mega-sezonu!

Foto: YouTube

Popularna kriminalistička dramska serija Ozark dobila je i četvrtu sezonu na Netflixu, a ta sezona ujedno će biti i posljednja.

Osim što je fanove razveselila vijest o još jednoj sezoni odlične serije, veliki plus je i to što će sezona imati nešto više epizoda nego što su to imale sezone dosad. I dok je svaka od tri sezone imala po 10 epizoda, četvrta će ih imati 14, s tim da su se u Netflixu odlučiti podijeliti sezonu na dva dijela pa će svaki donijeti po 7 epizoda.

"Jako smo sretni što je Netflix prepoznao da je važno Ozarku dati još malo vremena da se dovrši saga obitelji Byrde. Ovo je bila divna avantura za sve nas – i ispred i iza ekrana – stoga smo oduševljeni što smo dobili mogućnost da se vratimo kući na najbolji način", rekao je showrunner serije Chris Mundy koji će i u posljednjoj sezoni biti njezin showrunner scenarist i izvršni producent. Osim toga ponovno će raditi s Jasonom Batemanom na scenariju i na kreativnom aspektu serije. Uz Batemana koji u seriji nosi i jednu od glavnih uloga, u novoj sezoni vraćaju se Laura Linney, Julia Garner, Sofia Hublitz, Skylar Gaertner, Charlie Tahan i Lisa Emery.

"Super velika sezona znači i super velike probleme za obitelj Byrde. Sretan sam što ćemo upečatljivo završiti seriju", dodao je Bateman.

Serija Ozark jako je popularna i kod kritike i publike, a tijekom svog prikazivanja od 2017. godine skupila je 14 nominacija za nagradu Emmy. Bateman je osvojio jedan Emmy za najbolju režiju u dramskoj seriji, dok je Garner osvojila Emmy za najbolju sporednu glumicu u dramskoj seriji.

Ozark možete gledati na Netflixu s tim da je kod nas u Hrvatskoj redovito među prvih 10 najgledanijih sadržaja na tom streamingu. Treća sezona dostupna je od 27. ožujka ove godine.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala