Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Petak 26.6.
Današnja večer ima nekoliko rado gledanih filmova i serija, ali ništa od premijera

TV Preporuke dana – Petak 26.6.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 26.6.

SERIJE / EMISIJE

Nijanse plave, HTV 2 u 21:55 sati
Harlee se fokusira na razotkrivanje Obavještajnog odjela. Stahl je i dalje opsjednut i sve je bliže New Yorku. Wozniak iskoristi Wallacea, a Espadi je teško nešto tajiti Tufou.

Dobra bitka, HTV 2 u 22:45 sati
Diane izaziva reakcije dok se kao nova partnerica uhodava u uredu Reddick, Boseman & Kolstad. Maia i dalje plaća cijenu zbog financijske prijevare svoje obitelji. Lucca i Maia neočekivano dobiju novi slučaj.

FILMOVI

Larry Crowne, HTV 1 u 20:05 sati
Nakon što izgubi posao, sredovječan čovjek ne zna što bi sa slobodnim vremenom kojeg odjednom ima i odlučuje se upisati na lokalni studij kako bi krenuo iz početka. Tamo postaje dijelom šarolike zajednice otpadnika i prezrenih koji pokušavaju za sebe stvoriti bolju budućnost. Ujedno se i zaljubljuje u profesoricu koja je izgubila žar za predavanjem kao i za svojim suprugom.

Mamin izlazak, Nova TV u 22:15 sati
Allyson i njezine prijateljice samo žele mirnu večer za odrasle uz večeru i razgovor… Odavno prijeko potreban izlazak mama. Ali kako bi uživale u visokim petama, zrelim razgovorima i hrani koja se ne poslužuje u vrećici, njihovi muževi moraju čuvati djecu nekoliko sati. Što bi moglo poći po zlu?

Vrijeme ubijanja, HTV 1 u 23:25 sati
Sudačka drama i borba za pravdu usred zapaljenih strasti i rasnih predrasuda. U gradić na Missisipiju rasna podvojenost kulminira uz teror Ku KLux Klana, marševe aktivista, medijsko ludilo i brutalne nerede. Dvoje mladih pravnika odlučuje spasiti oca kojeg su osudili na smrt jer se osvetio za zlostavljanje svojeg djeteta.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala