Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Nedjelja 21.6.
Još jedna nedjeljna večer uz izbor poznatih (često repriziranih) filmova

TV Preporuke dana – Nedjelja 21.6.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 21.6.

SERIJE / EMISIJE

Supertalent, Nova TV u 20:20 sati

Dobra bitka, HTV 2 u 22:50 sati
Prošlo je godinu dana od događaja u Dobroj ženi i Diane Lockhart (Christine Baranski) je svega dosta. Dok je na televiziji gledala Trumpovu inauguraciju, shvatila je da je krajnje vrijeme da se pokupi. Dala je polog za kuću u Provansi, dala otkaz u odvjetničkom uredu i namjerava u Francuskoj pisati memoare. Ali rijetko kad u životu sve ide glatko.

FILMOVI

Brzina, RTL u 20 sati
Inventivan triler koji započinje s taocima zarobljenima u liftu, nastavlja se potjerom autobusom i završava jurnjavom u podzemnoj željeznici, krcat je akcijom od početka do kraja: specijalnim efektima, uzbuđenjem i sjajnim kaskaderskim podvizima. Sve smo to već vidjeli, no rijetko kad napravljeno toliko dobro i s toliko nabijene energije. “Brzina” je jednako tako označila prekretnicu u karijeri Keanu Reevesa.

Fantastična četvorka, RTL 2 u 20:15 sati
Glavne uloge superheroja Mr. Fantastic, Nevidljivoj Ženi, Ljudskoj Buktinji i Stvari pripale su pohvaljenom društvu glumaca -  Milesu Telleru, Kate Mara Michaelu B. Jordanu, Jamieju Bellu, koji moraju naučiti kako kontrolirati svoje superljudske sposobnosti koje im je podario alternativni svemir kako bi spasili Zemlju od Dr. Dooma, u filmu koji daje svjež pogled na Fantastičnu četvorku, što vrijedi pogledati.

Istinite laži, Doma TV u 21:50 sati
Henry Tasker (Arnold Schwarzenegger) je radoholičar i prodavač kompjutera koji zanemaruje svoju ženu Helen (Jamie Lee Curtis), pravnu tajnicu. Simon (Bill Paxton) zavađa Helen pričama da je tajni agent, a zapravo je prodavač automobila. Henry sumnja da ga Helen vara, pa šalje nekoliko prijatelja da je otmu. Helen tada saznaje da je njen muž Henry zapravo tajni agent koji radi za tajnu službu koja se zove Omega Sector.

Zaborav, RTL u 22:25 sati
Jack Harper jedan je od posljednjih ljudi stacioniranih na staroj Zemlji, uništenoj dugogodišnjim ratom protiv Scava. Njegova misija izdvajanja vitalnih resursa se bliži kraju. On patrolira nebom, a otkriće srušenog svemirskog broda s prekrasnom strankinjom pokrenut će niz događaja koji će natjerati sumnju na sve njemu poznato i sudbinu čovječanstva staviti u njegove ruke.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala