Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Petak 19.6.
Današnja večer donosi uglavnom reprize serija i filmova, uz premijeru dokumentarca o potresu u Zagrebu 22.3.2020.

TV Preporuke dana – Petak 19.6.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 19.6.

SERIJE / EMISIJE

Nijanse plave, HTV 2 u 21:40 sati
Harlee sumnja u svoje psihičko zdravlje zbog Wozniakovih tajni svojim najbližima. Loman zastrašuje svjedoka.

Igra prijestolja, HTV 2 u 22:25 sati
U Zimogoru Maloprsti pokušava izolirati Sansu. Povećavaju se napetosti između Arye i Sanse nakon što Arya otkriva pismo koje je Sansa bila prisiljena napisati u kojem je Robba preklinjala da se pokori Joffreyju. A Sansa pronalazi Aryjinu zbirku lica koju je donijela s Braavosa. Na Zmajokamenu Tyrion savjetuje Daenerys o predstojećim pregovorima s Cersei.

FILMOVI

Moje grčko vjenčanje, HTV 2 u 20:05 sati
Svi u obitelji Portokalos brinu se za Toulu koja je neudata, a ima već trideset godina. Touli je s druge strane dosta posla u restoranu svojih roditelja i spremna je na promjenu, ali ostatak obitelji, na njenu nesreću - nije. Nakon što se ipak zaposli u tetkinoj putnoj agenciji, zaljubljuje se u Iana, učitelja koji je visok, zgodan i sasvim sigurno nije... Grk.

6:24, HTV 1 u 20:05 sati
Dokumentarni film donosi ekskluzivne snimke i razgovore sa svim akterima koji su sudjelovali u projektu uklanjanja vrha sjevernog zvonika zagrebačke katedrale. Iako je cijeli događaj bio iznimno medijski popraćen, jedino su autori filma za vrijeme cijelog projekta bili uz bok svim akterima i izbliza pratili pripreme, sastanke, obilaske zvonika i na kraju, miniranje i spuštanje zvonika.

Nacionalno blago, RTL u 21:55 sati
Producent Jerry Bruckheimer i redatelj Jon Turteltaub udružili su se te stvorili pustolovnu priču koja obuhvaća misterije stare 2000 godina kao i izazov pljačke visoke tehnologije.

Kako biti solo, Nova TV u 22:05 sati
Postoji pravilan i pogrešan način da se bude solo, a postoji i Alicin način, i Robinov, i Lucyjin, i Tomov. Grad New York je pun usamljenih srca koja tragaju za "onim pravim", za "nabrzaka" ili za nečim između. Negdje između svih tih flertujućih poruka i seksa za jednu noć, ono što svi soleri imaju zajedničko je potreba da nauče kako biti solo u svijetu u kojem je ljubav - must have.

Amerikanac, HTV 1 u 23:20 sati
Amerikanac Jack odmara se u Švedskoj, u društvu predivne žene. Prilikom šetnje idiličnim zimskim krajolikom u Jacka počne pucati nepoznati muškarac. Jack ga odmah ustrijeli a zatim likvidira i svoju djevojku, te muškarčevog pomoćnika...

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala