Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Tenet i Wonder Woman 1984 u kinima 2 tjedna, odnosno 2 mjeseca kasnije
Pandemija koronavirusa nije previše utjecala na pomicanje termina premijere

"Tenet" i "Wonder Woman 1984" u kinima 2 tjedna, odnosno 2 mjeseca kasnije

Foto: YouTube

Dva velika blockbustera koji se spremaju osvojiti nas još ove godine stvarno će biti i prikazani, samo s malim pomakom termina.

Tenet Christophera Nolana, visokobudžetni SF triler, mjesecima se uvjerljivo držao svog zakazanog termina u kinima. Vjerovalo se kako će premijera dobiti odgodu, što se ovaj vikend dogodilo, ali srećom riječ je o samo dva tjedna kasnijoj premijeri pa tako Tenet u kinima umjesto 17. srpnja očekujemo 31. srpnja!

Robert Pattinson i John David Washington glavne su zvijezde Nolanovog filma koji govori o tajnom agentu čiji je najnoviji zadatak spriječiti novi svjetski rat, a ostali detalji o radnji nisu poznati. U ostalim ulogama su Elizabeth Debicki, Aaron Taylor-Johnson i Kenneth Branagh.

I dok ćemo Tenet u kinima gledati samo dva tjedna kasnije od planiranog, Wonder Woman 1984 neće biti ljetni blockbuster. Film je pomaknut s 14. kolovoza na 2. listopada, ali barem ćemo ga moći pogledati još ove godine. Podsjetimo, to je druga promjena za ovaj film o superjunakinji Wonder Woman jer je prvotni datum bio 5. lipnja.

Režiju nastavka ponovno potpisuje Patty Jenkins i u glavnoj ulozi je odlična Gal Gadot. Riječ je o nastavku velikog hita Wonder Woman iz 2017. godine koji je bio veliki hit i kod kritike i kod publike te je zaradio skoro 822 milijuna dolara u kinima diljem svijeta. Radnja nastavka prati Dianu Prince i njezine avanture u 1980-ima kad će se boriti protiv svojih neprijatelja (Pedro Pascal i Kristen Wiig) i ponovno susresti sa svojom ljubavi Steveom Trevorom (Chris Pine). U ostalim ulogama su Robin Wright i Connie Nielsen.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala