Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Petak 29.5.
Današnja večer donosi nekoliko omiljenih filmova

TV Preporuke dana – Petak 29.5.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 29.5.

SERIJE / EMISIJE

Deset malih vojnika, HTV 2 u 21 sat
Gosti otoka kojih je sad već upola manje od prvobitnog broja gube razum od straha i tjeskobe. Nakon još jednog ubojstva nestaje i posljednja nada za preživljavanje, a daljnje je strašno nasilje gotovo zajamčeno pa se prepuštaju sumanutoj, razuzdanoj zabavi punoj seksualne napetosti. Hoće li ih nepoznati domaćin dokrajčiti i time potvrditi proročanstvo sadržano u pjesmici koja visi na svim zidovima kuće "I ne osta nijedan"? Ili preživjeli gosti mogu pobijediti strah, priznati svoja zlodjela iz prošlosti i napokon pobjeći s otoka?

FILMOVI

Hobit: Neočekivano putovanje, RTL u 20 sati
Hobit: Neočekivano putovanje Petera Jacksona, prvi dio fantastične trilogije J.R.R. Tolkeina odvest će nas u Međuzemlju, u pustolovinu koja je prethodila događajima iz Gospodara prstenova te nas upoznati s hobitom Bilbom Bagginsom (Martin Freeman) i velikom pustolovinom.

Nasljednici, HTV 1 u 20:05 sati
Dramedija o putovanju oca (George Clooney) koji preispituje vlastiti život nakon što se našao u tragediji. Ono što je započelo kao putovanje na kojem je krenuo suočiti se s prošlošću postaje topla obiteljska priča.

Kampanja za luzere, HTV 1 u 22:35 sati
Amerika. Neovisnost. Sloboda. Kandidati Cam Brady i Marty Huggins ne mare za to dok se natječu za kongresnika Sjeverne Karoline. Dvojac doslovno ne preza ni od čega u najprljavijoj i najsmješnijoj političkoj borbi svih vremena.

Lanac osvete, Nova TV u 23:25 sati
Nicolas Cage je Will Gerard, muškarac koji, želeći se osvetiti kriminalcima koji su silovali njegovu suprugu, angažira skupinu tajanstvenih osvetnika. No, Will uskoro shvati da je postao dio prljave igre. Nakon što mu napadnu ženu, požrtvovni će muž, inače mirni srednjoškolski profesor, unajmiti grupu razbojnika sve ne bi li se osvetio napadačima. Stvari će naravno izmaknuti kontroli kad shvati da razbojnici s njim imaju neobične planove.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala