Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Što kažete na ovo: nakon Snydera, sad bi David Ayer dovršio Suicide Squad
Ayer misli da bi redateljska verzija tog filma bila jednostavna za složiti, a opet katarzična

Što kažete na ovo: nakon Snydera, sad bi David Ayer dovršio "Suicide Squad"

Foto: YouTube

Dugo očekivani DC-jev film o negativcima nije doživio neki uspjeh. Štoviše, dobio je mahom negativne recenzije i od obožavatelja i od kritičara, a zaradio je mnogo manje od očekivanog, 746,8 milijuna dolara (budžet je bio oko 175 milijuna). Obožavatelji su se zbog svega navedenog uvijek pitali što-bi-bilo-kad-bi-bilo, odnosno što je izbačeno iz filma, a moglo ga je spasiti.

Ayer od izlaska filma naglašava da je njegova originalna vizija filma bila prilično drugačija, a kako je prošli tjedan Zack Snyder i njegov #SnyderCut dobio priliku na servisu HBO Max, Ayer je vidio priliku da ponovno počne pričati o tome kako želi dovršiti svoju verziju Suicide Squada. "Moju verziju bilo bi vrlo jednostavno za dovršiti. To bi bilo vrlo katarzično za mene. Naporno je što me se stalno proziva za film koji je na kraju imao tretman kao da ga je dohvatio Edward Škaroruki. Nitko nije vidio film koji sam ja stvarno napravio", napisao je na Twitteru.

Iako film nije doživio neki uspjeh Warner Bros. je angažirao Jamesa Gunna (Čuvari galaksije) za nastavak koji će jednostavno biti nazvan The Suicide Squad, a Gunn je zadužen i za režiju i scenarij. Jedini koji će reprizirati uloge iz originala su Margot Robbie, Viola Davis, Joel Kinnaman i Jai Courtney, dok su među novim glumačkim imenima Idris Elba, Taika Waititi, John Cena i Nathan Fillion.

Sad nam ostaje čekati i vidjeti hoćemo li na nekom streaming servisu dobiti redateljsku verziju Suicide Squada...

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala