Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Drama The Nest s Judeom Lawom stiže u rujnu
Film koji je na Sundance filmskom festivalu dobio prilično dobre kritike imat će svoju premijeru u kinima

Drama "The Nest" s Judeom Lawom stiže u rujnu

Foto: PR Photos

Američka filmska i distribucijska tvrtka IFC Films ima povjerenja u to da će kina biti otvorena u rujnu jer su za tada planirali premijeru svoje nove drame The Nest.

IFC Films inače nemaju problema s objavljivanjem filmskih naslova direktno na VOD pa bi ovakav potez značio da imaju veliko povjerenje u film, ali i u otvaranje kina i njihovu posjećenost za koji mjesec. Glavne zvijezde ove drame su Jude Law i Carrie Coon, a film je već bio predstavljen na Sundance filmskom festivalu početkom godine kad je dobio prilično dobre kritike.

"Veselimo se što će se The Nest naći u kinima ove jeseni jer s njim redatelj Sean Durkin nastavlja pokazivati da je izvrstan filmaš, a u filmu ćete vidjeti izvanredno odrađene uloge Judea Lawa i Carrie Coon", objasnila je Arianna Bocco iz IFC Filmsa.

Jude Law u filmu glumi Roryja koji se zbog svog posla seli sa suprugom Allison (Carrie Coon) i dvoje djece iz predgrađa Amerike u rodnu Englesku, a razlog je njegova ambicija i vjera u to da će uspjeti u Londonu 1980-ih. I dok je Roryju odlično na novoj lokaciji, Allison i djeca se teško snalaze i prilagođavaju novoj sredini, pogotovo jer je Allison nekad imala karijeru, a sad je kućanica. Takav razvoj događaja dovest će Roryja i Allison do toga da preispitaju svog brak, a i neke neugodne istine će izići na vidjelo.

The Nest u globalnu distribuciju kreće 18. rujna, a trailer još nije dostupan.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala