Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Stiže dugoočekivana 2. sezona sjajne serije 'Podmornica'!
Nakon sjajnih kritika i višestrukih nagrada, ratna serija 'Podmornica' od nedjelje, 17. svibnja na kanalu Epic Drama

Stiže dugoočekivana 2. sezona sjajne serije 'Podmornica'!

PLAĆENI OGLAS

PODMORNICA (DAS BOOT) IINjemačka,  2020.
Režija: Johannes W. Betz, Tony Saint
Uloge: Tom Wlaschiha, Vicky Krieps, Rick Okon, Clemens Schick, Fleur Geffrier, Vincent Kartheiser, Rochelle Neil, Thierry Frémont, Thomas Kretschmann, Stefan Konarske
Kategorija: Ratni, Drama

Prva sezona serije Podmornica naišla je na sjajne kritike 2019. godine i osvojila nagrade za najbolje vizualne efekte, najbolju fotografiju i najbolju stranu televizijsku seriju. Višestruke nagrade u kategoriji za najbolju glumicu pripale su Vicky Krieps za ulogu Simone Strasser.

Sezona II, epizoda 1:

Prosinac 1942. Upoznajemo vrlo iskusnog podmorničkog asa Johannesa von Reinhartza kojeg podmornicom U-822 šalju na tajnu misiju na Istočnu obalu SAD-a gdje treba iskrcati tri sabotera. No njegova je odanost upitna i za njim je poslana podmornica U-612 kojom zapovijeda časnik Wrangel.

Bivši zapovjednik podmornice U-612, Hoffmann, jedva je izbjegao smrt u Atlantskom oceanu i skriva se u New Yorku kod Sama Greenwooda, koji mu duguje život, te upoznaje ljigavog odvjetnika Bergera koji je rođen u Njemačkoj. Hoće li Hoffmannu dopustiti da se vrati u Njemačku?

Simone u La Rochelleu i dalje potajno pomaže onima koji su pogođeni nacističkom okupacijom, a Forster, glavni zapovjednik Gestapoa sve je sumnjičaviji dok Simone i Margot zajedno pokušavaju osigurati put za bijeg židovske obitelji.

Drugu sezonu serije Podmornica (Das Boot) možete pratiti od nedjelje, 17. svibnja, u 21:00 sat, na kanalu Epic Drama.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala