Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Subota 9.5.
Subota standardno donosi hrpu odličnih filmova

TV Preporuke dana – Subota 9.5.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 9.5.

SERIJE / EMISIJE

Posljednja truba, HTV 2 u 22:45 sati
Satnik Joe Martin odlazi američkoj novinarki Marthi Franklin zatražiti da mu preda inkriminirajuće dokaze. Božićnu proslavu u Kraljevskoj vojnoj policiji prekine šokantno otkriće.

FILMOVI

Samo za hrabre, RTL u 20:05 sati
Temeljeno na istinitoj priči jedne jedinice lokalnih vatrogasaca koji su postali jedan od najvažnijih elitnih vatrogasnih timova u zemlji. Kao što većina nas bježi od opasnosti, oni idu prema njoj - oni bdiju nad našim životima, našim domovima, svime što nam je drago, te stvaraju jedinstvo koje je usredotočeno na gašenje vatre.

Rocky Balboa, RTL 2 u 20:15 sati
Redatelj, scenarist i glavni glumac Sylvester Stallone donosi nam još jedno poglavlje iz života boksačkog šampiona, Rockyja Balboe. Rocky je objesio boksačke rukavice i provodi vrijeme u svom restoranu, ali kad vidi simulaciju borbe između njega i trenutnog šampiona on ponovo osjeti želju za borbom.

Salt, Nova TV u 22:20 sati
Evelyn Salt (Angelina Jolie) je agentica CIA-e, koja se prisegom obvezala na dužnost i čast domovini. Nakon što je optužena da je ruski agent spavač, Salt se daje u bijeg kako bi očistila ljagu sa svog imena i napokon dokazala svoju odanost. Koristeći sve svoje vještine i godine iskustva koje je stekla kao tajni agent, ona mora pobjeći svojim progoniteljima i zaštititi svoju obitelj, ili će najmoćnija svjetska sila izbrisati svaki trag njezina postojanja.

Hitler: Konačni pad, HTV 1 u 22:30 sati
Njemački film o Adolfu Hitleru - godinama je to bila svojevrsna fama. Stoga je premijera povijesne drame iz 2004. dočekana s posebnom pozornošću i njemačke i svjetske javnosti. Riječ je o filmu koji je vođu Trećega Reicha, odgovornog za iniciranje Drugog svjetskog rata u kojem je ubijeno više od pedeset milijuna ljudi, trebao prikazati što realističnije i sveobuhvatnije. Premda se očekivao i značajniji iskorak u viđenju posljednjih dana Hitlerova života, redatelj Oliver Hirschbiegel pažljivo je izbalansirao povijesne činjenice i svoju želju da vođu Trećeg Reicha prikaže na što plastičniji način.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala