Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Još jedan film o Harryju i Meghan
Lifetime sprema treći film koji će donijeti priču o njihovom odlasku iz kraljevske obitelji

Još jedan film o Harryju i Meghan

Foto: PR Photos

Saga o (bivšem) vojvodi i vojvotkinji od Sussexa se nastavlja!

Lifetime je odlučio snimiti i treći film o kontroverznim (bivšim) članovima kraljevske obitelji, Harryju i Meghan, a film nosi radni naslov Harry & Meghan: Escaping the Palace i nastavak je na A Royal Romance i Becoming Royal.

Biografska romantična drama donijet će ekskluzivnu dramatizaciju kontroverznog napuštanja kraljevske obitelji koje je uslijedilo ubrzo nakon rođenja njihovog sina Archieja, koji je baš neki dan proslavio svoj prvi rođendan. Film će donijeti detalje s kojima su se suočili mladi roditelji, a koje su bile dodatno otežane i izazovne zbog same činjenice da su bili dio kraljevske obitelji, što je naposlijetku prevagnulo kod Harryja i Meghan da se odreknu svoje kraljevske titule i započnu novi, financijski neovisan život – stoji u sinopsisu filma.

Podsjetimo, Lifetime je 2018. premijerno prikazao prvi film A Royal Romance, romantičnu dramu koja je donijela ljubavnu priču princa Harryja i njegove zaručnice Meghan Markle te koji je bio najbolja priprema i uvod u veliko kraljevsko vjenčanje koje je svijet mogao pratiti uživo nekoliko dana nakon premijere. Godinu dana kasnije dobili smo nastavak njihove ljubavne priče kad je romantična drama Becoming Royal popratila uzbudljivu prvu godinu novopečenih mladenaca Harryja i Meghan.

Trenutno nije poznata glumačka ekipa filma, niti kad bismo mogli očekivati premijeru. U prvom filmu princa Harryja je glumio Murray Fraser, a Meghan Markle je utjelovila Parisa Fitz-Henley, dok smo u drugom filmu u tim ulogama gledali Charlieja Fielda i Tiffany Smith.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala