Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Stigao prvi trailer za novu seriju Hollywood koju potpisuje Ryan Murphy
U svibnju na Netflix dolazi povijesna drama u kojoj ćemo gledati poznata glumačka imena

Stigao prvi trailer za novu seriju "Hollywood" koju potpisuje Ryan Murphy

Foto: YouTube

Nakon što smo početkom mjeseca mogli vidjeti prve službene fotografije Netflixove serije Hollywood sad stiže prvi službeni trailer koji otkriva više o radnji nove povijesne dramske serije.

Limitirana serija u sedam epizoda smještena je u razdoblje nakon Drugog svjetskog rata i prati grupu ambicioznih glumaca i filmaša koji nastoje uspjeti u Hollywoodu i to pod svaku cijenu. Svaki lik donosi nam jedinstven pogled iza zavjese zlatnog doba Hollywooda i otkriva nam nepoštene sustave i pristranosti kad je u pitanju rasa, spol i seksualnost koja se nastavlja i dan danas. Serija je provokativna, razotkriva i ispituje stoljetnu dinamiku moći, te se pita kako bi zabavna industrija izgledala da su neka životno važna pitanja bila bolje razriješena.

Jedna od producentica serija Janet Mock objasnila je da serija gleda na povijest na način kako bi mogla objasniti trenutnu situaciju u Hollywoodu i u svijetu. U Hollywoodu glume David Corenswet (Jack), Darren Criss (Raymond), Jeremy Pope (Archie), Laura Harrier (Camille), Samara Weaving (Claire), Dylan McDermott (Ernie), Holland Taylor (Ellen Kincaid), Patti LuPone (Avis), Jim Parsons (Henry Willson), Jake Picking (Rock Hudson), Joe Mantello (Dick) i Maude Apatow (Henrietta).

Kao autori Holywooda se navode Ian Brennan (Glee) i Ryan Murphy (Američka horor priča, Pose, 9-1-1) koji su i izvršni producenti serije, uz Mock, Crissa i Alexis Martin Woodall.

Serija Hollywood na Netflixu kreće 1. svibnja.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala