Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Nedjelja 19.4.
Nedjeljna večer ponovno donosi nešto starije filmske hitove

TV Preporuke dana – Nedjelja 19.4.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 19.4.

SERIJE / EMISIJE

Jadnici, HTV 2 u 22:20 sati
Uz epsku pozadinu Francuske u vrijeme građanskih nemira, priča je to o Jeanu Valjeanu, bivšem osuđeniku koji ne može pobjeći od sjene svog bivšeg života. Budućnost mu ugrožava njegov najljući neprijatelj, hladni policajac i bivši zatvorski čuvar Javert.

FILMOVI

Traže se pratilje za vjenčanje, RTL u 20 sati
Dva teška partijanera, braća Mike i Dave često unište obiteljska okupljanja svojim neobuzdanim ponašanjem. Kako bi ih spriječili da unište sestrino vjenčanje na Havajima, njihovi roditelji zatraže od njih da na vjenčanje povedu pratnje. Tražeći izlaz iz novonastale situacije, braća stavljaju na internet oglas koji postane medijska senzacija, a priliku za odličnim provodom na Havajima ne žele propustiti djevojke Alice i Tatiana. Ovaj ženski duo nadmudrit će dečke, a cijelo će vjenčanje polako izmicati kontroli.

Odmetnik Josey Wales, HTV 2 u 20:05 sati
SAD u kaosu Građanskog rata. Mirni i radišni farmer s Juga Josey Wales skrbi za svoju obitelj ne sluteći što ga čeka. Vojnici Unije zvani Red Legs predvođeni okrutnim Terrillom opljačkaju Walesovu farmu, pobiju obitelj i spale kuću. Preživjevši napad on se uključi u vojsku Konfederacije odbivši da se sa svojim zapovjednikom Fletcherom preda pobjedničkoj sjevernjačkoj strani. Postane odmetnik...

Dredd, RTL 2 u 20:15 sati
U novoj adaptaciji istoimenog stripa, Karl Urban pojavljuje se u ulozi jednog od poznatijih strip junaka. Sudac Dredd stvoren je u britanskom SF magazinu 2000 D 1977. u autorskoj radionici Pata Millsa i Johna Wagnera. Priča je to o futurističkom Prljavom Harryju koji nasilno donosi pravdu na jednako nasilne ulice Mega Cityja - One.

Zakon noći, Doma TV u 21:35 sati
Joe Coughlin, najmlađi sin uvaženog bostonskog policajca, već odavno je okrenuo leđa svom strogom i pravilnom odgoju. Sada nakon što je tijekom djetinjstva diplomirao na sitnim krađama, Joe je postao najmoćniji gradski mafijaš koji uživa u ulozi odmetnika. No, život s druge strane zakona sa sobom nosi visoku cijenu. U vremenu nemilosrdnih ljudi; ambicija, ilegalnog alkohola, oružja i bitke za kontrolu tržišta, nikome - ni obitelji, a ni prijateljima - ne može se vjerovati.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala