Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


15 godina serije U uredu: John Krasinski i Steve Carrell prisjetili se snimanja
Krasinski je započeo novu web emisiju "Some Good News", a u prvoj epizodi je popričao s Carrellom

15 godina serije "U uredu": John Krasinski i Steve Carrell prisjetili se snimanja

Foto: YouTube

Redatelj, glumac i producent John Krasinski započeo je svoju novu web emisiju Some Good News kako bi malo nasmijao svoje obožavatelje u ovoj teškoj situaciji u svijetu uzrokovane koronavirusom.

Epizode će trajati po 15 minuta, a u prvoj je kao gosta pozvao svog kolegu iz serije U uredu koja ove godine slavi 15 godina od premijere. Podsjetimo, prva epizoda kultne humoristične serije emitirana je 24. ožujka 2005. i donijela nam je devet fantastičnih sezona kroz koje je prošlo puno (danas) poznatih glumaca, a finale je emitirano 16. svibnja 2013. godine. Steve Carrell bio je jedna od najvećih zvijezda serije.

"Iza nas je tjedan dobrih vijesti. Neupitno je da svi prolazimo kroz jako teško razdoblje, ali uz sve probleme izolacije i epizode Tiger Kinga ipak je ljudski duh našao način da nas vodi dalje", pozitivan je Krasinski. Pozitivne i dobre vijesti prikuplja preko Twittera i tako slaže emisiju u koju će pričati s poznatima.

Carrell je bio iznenađenje usred epizode s kojim je potom Krasinski popričao o kultnoj seriji i prisjetio se lijepih uspomena sa snimanja. "Bio sam konobar kad sam dobio taj posao. Imao sam 23 godine i bio sam konobar, a nakon snimanja pilota sam se vratio poslu jer sam bio siguran da se ništa dalje neće događati. Nekako smo svi tako mislili", priznao je Krasinski.

"Sretan sam što nakon svih tih godina ljudi i dalje gledaju i otkrivaju ovu seriju, čak i u ovo vrijeme. To je stvarno cool", rekao je Carrell. Otkrio je kako je posebnost ekipe koja je radila na seriji bila i ta što su uvijek bili spremni pomoći onome koji je u tom trenutku trebao dobiti svojih pet minuta: "Svi smo navijali jedni za druge."

Kad je u pitanju ponovno okupljanje ekipe iz serije, obojica su se složili da bi to rado napravili, ali samo u okviru privatnog druženja, bez snimanja posebne epizode. Pogledajte u videu čega su se još prisjetili!

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala