Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Ususret novim zapletima iz serije Drugo ime ljubavi glavne suparnice provjerile koliko se poznaju
''U seriji smo suparnice, a privatno se jako volimo''

Ususret novim zapletima iz serije "Drugo ime ljubavi" glavne suparnice provjerile koliko se poznaju

Glumice u seriji Drugo ime ljubavi Katarina Baban i Arija Rizvić upoznale su se na snimanju te popularne serije. Iako glume majku i pokćerku koje imaju iznimno loš odnos, privatno su, kažu, dobre prijateljice.

''U seriji smo suparnice, a privatno se jako volimo'', rekla je Arija. U kvizu Nove buzz pokazale su koliko se uistinu dobro poznaju. Koja više kasni, što najviše vole piti i jesti, koja prije nauči tekst, te znaju li koja zapravo više plače od njih dvije, Katarina i Arija otkrivaju u kvizu koji ih je i dobro zabavio i nasmijao.

Pogledajete video u kojem Katarina Baban i Arija Rizvić otkrivaju koliko se međusobno poznaju:

U napetim epizodama hit serije Drugo ime ljubavi sljedećeg tjedna pogledajte što će se dogoditi s ranjenom Lolom. Saša će je odvesti u bolnicu, no za nju će se ondje javiti velika opasnost.

Luka i Karlo očajnički će pokušavati doznati kako je Tamara nakon opasnog pada, ali Jelena im neće dati odgovor kojem su se nadali. Uz sestrinu pomoć Tamara će uspjeti ostvariti svoj naum, a Luka koji ne želi samo tako odustati od svoje ljubavi prema njoj možda napokon bude nagrađen za svoj trud.

Jelena je zatečena kad vide da Brunu čuva Roka nakon što ga je Đurđa pozvala da popravi grijanje u Jeleninoj kući. Hladno ga potjera iz kuće, a kad sazna razlog Bruninog dolaska, požali. Hoće li njih dvoje unatoč velikoj prepreci uspjeti oživjeti svoju ljubav doznajte u novim epizodama.

Ivan će preko vlastitog sina pokušati promijeniti Karmelino mišljenje o razvodu, ali to će loše završiti. Čak će i od Karla zatražiti da mu pomogne riješiti 'problem' Karmele.

Što će se sve događati s junacima ove domaće dramske serije pratite od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Novoj TV.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala