Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Ethan Hawke zamišlja četvrti film u Before... sagi smješten u doba pandemije
Hoće li Hawke, Julie Delpy i Richard Linklater tijekom samoizolacije radi koronavirusa smisliti novi film u omiljenoj sagi?

Ethan Hawke zamišlja četvrti film u "Before..." sagi smješten u doba pandemije

Kada su Ethan Hawke i Julie Delpy prvi puta surađivali na filmu Prije svitanja Richarda Linklatera 1995. godine, nitko nije mogao pretpostaviti kako ćemo njihovu priču pratiti u narednih 18 godina.

Kako se uskoro bliži 9 godina od filma Prije ponoći, netko je postavio pitanje hoćemo li dobiti i četvrti film. Ne samo da Hawke nije direktno odbacio tu mogućnost već je pomalo entuzijastično počeo razmišljati o novom nastavku, u kojem bi Jesse i Celine bili usred pandemije koronavirusa, kao mi svi sada.

U razgovoru za IndieWire Hawke je rekao da, ako se zaista snimi i četvrti film, on neće pratiti niz od prva tri filma, koji su se odvijali u razmaku od devet godine.

Kada bi četvrti film pratio taj niz trebao bi izaći 2022., što znači da bi Hawke, Delpy i Linklater sa snimanjem trebali krenuti već krajem ove godine, za što su male šanse.

Trenutna pandemija bi također mogla poslužiti kao inspiracija. Hawke je entuzijastično zamišljao Jesse i Celine u samoizolaciji tijekom pandemije, istovremeno hvaleći Delpy i njene potencijalne ideje:

"Ne bi li bilo urnebesno da su u sljedećem filmu samo oni, u izolaciji? Ako postoji netko tko bi mogao vidjeti pozitivnu stranu svega što se događa to je Julie Delpy. Ne mogu ni zamisliti što bi o ovome rekla. I Linklater je takav znanstvenik. On ima nešto moćno reći o ovom svemu. Možda bi se radnja trebala odvijati u Italiji. Bacimo ih u vatru, Jesse i Celine da pjevaju zajedno svim onim ljudima po balkonima."

Svima koji vole trilogiju Before... nije teško zamisliti takav scenarij. No, za sada ne znamo je li to samo maštanje jednog od glavnih glumaca ili će nas zaista iznenaditi s novim nastavkom. Vjerujemo da ćemo sve saznati kada završi ova pandemija.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala