Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Nedjelja 15.3.
Za nedjeljnu večer smo izdvojili emisiju "Tvoje lice zvuči poznato" i tek jedan film novijeg datuma

TV Preporuke dana – Nedjelja 15.3.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 15.3.

SERIJE / EMISIJE

Tvoje lice zvuči poznato, Nova TV u 20:15 sati
Kandidati showa u iščekivanju su svojih drugih nastupa na malim ekranima. Uzbudljive transformacije i veliki glazbeni hitovi večeras očekuju gledatelje, a nova emisija donosi čak dva dueta.

FILMOVI

Policajac s Beverly Hillsa 2, Doma TV u 19:55 sati
Axel Foley (Eddie Murphy) ponovno je na Beverly Hillsu i pomaže svojim prijateljima iz tamošnje policije u hvatanju međunarodnih krijumčara oružja. No, osim zločinaca od Axelovih će akcija ispaštati i uštogljeni Beverly Hills.

Titanic, RTL u 20:05 sati
Priča o gigantskom brodu priča je i o sudbinama stotina nesretnih putnika, a posebno o sudbini mladog Jacka Dawsona i lijepe Rose Dewitt. Izvikujući sada već slavnu rečenicu "Ja sam kralj svijeta!" Leonardo DiCaprio postao je na prvi mah prepoznatljiv i nedjeljiv dio nezaboravnog filma, ali i simbol snage ljubavi...

Za šaku dolara, HTV 2 u 20:05 sati
Revolveraš osamljenik Joe (Clint Eastwood) dolazi u zabito mjesto u New Mexicu u kojemu mir remete sukobi dviju suparničkih obitelji, Baxter i Rojo. Svjesne njegovih revolveraških sposobnosti, obje ga obitelji žele angažirati. Iako mu nijedna od njih nije simpatična, Joe prihvaća obje ponude i vješto manipulira sa sukobljenima, sve do kritičnog trenutka kad se i sam nađe u opasnosti.

Solo: Priča iz Ratova zvijezda, Nova TV u 23 sata
Kroz niz odvažnih eskapada duboko u mračnom i opasnom kriminalnom podzemlju Han Solo se sprijateljuje sa svojim moćnim budućim kopilotom Chewbaccom i upoznaje zloglasnog kockara Landa Calrissiana na putovanju koje će odrediti tijek jednog od najneočekivanijih junaka sage Ratova zvijezda.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala