Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


CineStar TV Premiere 1: Patrick Melrose I
Prvu sezonu hvaljene britanske serije s Benedictom Cumberbatchom u glavnoj ulozi, možete pratiti svakog petka od 6.3. do 3.4. na CineStar TV Premiere 1

CineStar TV Premiere 1: Patrick Melrose I

 

PATRICK MELROSE IVelika Britanija,  2018., 60 min.
Režija: Edward Berger
Uloge: Benedict Cumberbatch, Hugo Weaving, Jennifer Jason Leigh
Kategorija: Drama

Benedict Cumberbatch glumi Patricka Melrosea, aristokrata i skandalozno smiješnog plejboja koji se trudi popraviti štetu nanesenu očevim zlostavljanjem i majkom koja je prešutno odobravala takvo ponašanje.

Ovo je prava napeta humoristična televizijska saga s dramatičnim obratom koji obuhvaća jug Francuske u 60-ima, razvratan New York 80-ih i trezvenu Britaniju s početka 21. stoljeća. U seriji će se sat vremena posvetiti svakom od pet romana, a svaka epizoda pratit će nekoliko složenih i intenzivnih dana u Patrickovu životu.

Sezona I, epizoda 1:

London/New York, 1982. Patrick Melrose, 23-godišnjak, ovisan o heroinu, leti u New York kako bi preuzeo pepeo svoga oca. Unatoč svom uvjerljivom najboljem prijatelju i partneru u ovisnosti Johnnyju, i njegove dvije simpatije Debbie i Juliji, da će se u New Yorku riješiti ovisnosti, čeka ga razvratan vikend. Dok Patrick po Mahnattanu traži drogu, prisjeća se grubosti svoga oca i zanemarivanja svoje majke.

Za svoga boravka u New Yorku sreće svoje stare poznanike: Anne Eisen, staru prijateljicu i osobu od povjerenja; zgodnu i nedostupnu Marianne Banks; i svoje stare dilere, Chillyja Willyja i Pierrea. Nakon katastrofalnog bdijenja s očevim prijateljima, Patrick se napuca koktelom droge i alkohola u nadi da će tako potisnuti svoju prošlost.

Temeljena na priznatoj seriji romana autora Edwarda St. Aubyna, serija Patrick Melrose veselo kritizira britansku višu klasu dok pratimo bolnu odiseju glavnog lika od duboko traumatičnog djetinjstva i ovisnosti u odrasloj dobi do konačnog oporavka i iskupljenja.

Prvu sezonu serije Patrick Melrose možete pratiti od 6. ožujka do 3. travnja, svakog petka od 21:00h na CineStar TV Premiere 1

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala