Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Antonio Banderas u filmu prema popularnoj igrici Uncharted
Ruben Fleischer konačno je potvrđen za redatelja filma, a poznat je i datum premijere

Antonio Banderas u filmu prema popularnoj igrici "Uncharted"

Foto: YouTube

Nakon svoje prve nominacije za Oscara Antonio Banderas našao je svoju sljedeću ulogu i to u adaptaciji popularne video igrice Uncharted.

Banderas se tako pridružio Tomu Hollandu i Marku Wahlbergu, a među novom glumačkom ekipom još su Sophia Ali i Tati Gabrielle. Za režiju filma će biti zadužen Ruben Fleischer (Venom) koji je bio prvi Sonyjev izbor još u siječnju, a Art Marcum i Matt Holloway nedavno su prepravili scenarij koji su napisali Joe Carnahan i Rafe Judkins.

Film će pratiti Nathana Drakea (Tom Holland), lovca na blago koji putuje oko svijeta kako bi riješio povijesne zagonetke i tajne. Radnja će zapravo biti prequel popularnih igrica tako da ćemo filmom saznati kako je Drake upoznao i sprijateljio se sa Victorom Sullyjem Sullivanom (Mark Wahlberg), također lovcem na blago i velikim Drakeovim prijateljem i mentorom. Zasad nije poznato u kojim će se ulogama naći Banderas, Ali i Gabrielle.

Film je već godinama u planu i prvotno je Wahlberg trebao glumiti Drakea, ali sad se zbog godina premjestio u ulogu Sullyja. U to vrijeme u redateljskoj ulozi je bio David O. Russell.

Banderas je dobio odlične kritike za svoju ulogu u filmu Tuga i slava Pedra Almodovara za koju je bio nominiran za razne nagrade, uključujući spomenutog Oscara. Krajem ljeta gledat ćemo ga u akcijskoj komediji Čuvaj me s leđa 2 u kojoj glumi s Ryanom Reynoldsom, Samuelom L. Jacksonom i Salmom Hayek, a trenutno snima španjolski film Competencia Oficial s Penélope Cruz.

Uncharted u kinima očekujemo 5. ožujka 2021. godine.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala