Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Subota 29.2.
Zadnji dan veljače donosi "Doru", izbor hrvatske pjesme za pjesme Eurovizije, i nekoliko novijih hit filmova!

TV Preporuke dana – Subota 29.2.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 29.2.

SERIJE / EMISIJE

Dora 2020., HTV 1 u 20:05 sati
16 najboljih pjesama i njihovih izvođača borit će se za prestižnu statuu Dore, koja će im donijeti put u Rotterdam gdje će na Eurosongu 2020. braniti boje Hrvatske. Natjecanje i spektakularni show program vode sjajne voditeljice Doris Pinčić Rogoznica i Zlata Mueck Sušec u društvu iskusnih majstora svog zanata, Mirka Fodora i Duška Ćurlića.

FILMOVI

Wonder Woman, Nova TV u 20:10 sati
Prije nego je postala Wonder Women, bila je Diana, princeza Amazonki, obučena da bude nepobjediva ratnica. Odrasla na zaštićenom rajskom otoku Themyscira, na kojem žive samo žene. Međutim, kada se američki pilot sruši na njihovu obalu i ispriča priču o masivnom sukobu u vanjskom svijetu, Diana napušta svoj dom, uvjerena da može zaustaviti sukob. U borbi protiv muškaraca u ratu kako bi zaustavila sve sukobe, Diana će otkriti svoju najveću snagu i svoju sudbinu.

Knjiga o džungli, RTL u 20:15 sati
Zapanjujuća realna animacija i oskarovska glumačka ekipa na spektakularan način oživljava epsku Kiplingovu priču o dječačiću Mowgliju kojeg je odgojila obitelj vukova i koji uz pomoć prijatelja pantere Bagheere i medvjeda Balooa pobjeđuje kralja džungle, opasnog tigra Shere Khana.

Tropska grmljavina, HTV 1 u 22 sata
Poznati američki komičar, Ben Stiller, redatelj je i jedan od scenarista ove iznimno uspješne akcijske komedije. Uz njega u filmu se pojavljuju i druge velike hollywoodske zvijezde kao što su: Jack Black, Robert Downey Jr., Jay Baruchel i Brandon T. Jackson. Radnja ove komedije odvija se na snimanju onoga što bi trebao biti najveći ratni film svih vremena ali ubrzo se pretvori u pravu bitku sa heroinskim kartelom.

Osveta na visokim petama, RTL u 22:10 sati
Carly Whitten (Cameron Diaz) je odvjetnica koja je upravo započela vezu s Markom (Nikolaj Coster-Waldau). Razočara se kada joj Mark kaže da mora otići iz grada, no ona ipak odluči otići do njegove kuće i zavesti ga. Užasne se kada tamo upozna njegovu suprugu Kate (Leslie Mann), za koju je mislila da je samo spremačica. Unatoč početnom neprijateljstvu, dvije žene se sprijatelje.

Kula Tmine, Nova TV u 22:40 sati
Roland Deschain, posljednji Revolveraš, nalazi se u vječitoj bitci s Walterom O'Dimom također poznatim i pod imenom Čovjek u crnom. Roland je odlučan spriječiti Waltera u uništenju Kule Tmine koja u ravnoteži drži cijeli svemir. Dok sudbina svjetova visi o tankoj niti, dobro i zlo sukobit će se u ultimativnoj bitci u kojoj jedino Roland može obraniti Kulu od Čovjeka u crnom.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala