Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Chris Evans u još jednoj verziji Male trgovine užasa
Evans bi u ovom filmu ponovno glumio sa Scarlett Johansson s kojom smo ga gledali u Marvelovim filmovima

Chris Evans u još jednoj verziji "Male trgovine užasa"

Foto: YouTube

Chris Evans u završnim je pregovorima za ulogu u novom remakeu kazališne predstave i filma Mala trgovina užasa.

Studio Warner Bros. radi na projektu, a glumci se biraju još od jeseni. Režije ove nove verzije primit će se Greg Berlanti, a jedan od glumaca je Billy Porter (trebao bi dati glas biljci ljudožderki), dok su favoriti, uz Evansa, Scarlett Johansson i Taron Egerton kao Audrey i Seymour.

Mala trgovina užasa priča je o Seymouru koji radi u propaloj cvjećarni čiji ga vlasnik, gospodin Mushnik, baš i ne voli. S njim u cvjećarni radi Audrey u koju je potajno zaljubljen, ali koja je u vezi s agresivnim zubarom Orinom. Seymour postane slavan preko noći zbog biljke ljudožderke, ali sve će se zakomplicirati kad on shvati da biljka ne samo da se želi hraniti ljudskom krvi, već pravim ljudima.

1960. godine snimljena je prva Mala trgovina užasa koje je 1980. dobila kazališna verziju prema kojoj je onda 1986. snimljen novi film u kojem je glavnu ulogu imao Rick Moranis kao Seymour, smušeni cvjećar koji uz pomoć ogromne biljke ljudožderke želi ostvariti svoje snove. Uz njega su glumili Ellen Greene kao Seymourova simpatija Audrey i Steve Martin kao zubar Orin Scrivello, u kojoj bi se sad ulozi trebao naći Evans.

Nova Mala trgovina užasa ponovno bi na velikom ekranu spojila Evansa i Johannson koje smo zajedno gledali u Marvelovim filmovima o Kapetanu Americi i Osvetnicima. Evansa smo nedavno gledali i u filmu Nož u leđa koji je postao neočekivani hit u svijetu, a u travnju će na servisu Apple+ biti dostupna limitirana dramska serija Defending Jacob u kojoj igra jednu od uloga.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala