Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Teaser trailer za seriju Stranger Things razveselio obožavatelje
Objavljen je prvi teaser trailer za četvrtu sezonu serije "Stranger Things" usmjeren na povratak jednog od likova

Teaser trailer za seriju "Stranger Things" razveselio obožavatelje

Upozorenje: članak govori o kraju treće sezone serije Stranger Things te otkriva detalje o finalnoj epizodi.

Netflix je ovih dana razveselio mnogobrojne obožavatelje serije Stranger Things - objavili su prvi teaser trailer za novu sezonu. Međutim, najveći razlog veselja bilo je otkriće kako je jedan od omiljenih likova ipak i dalje u seriji, ovog puta malo dalje od Hawkinsa u Indiani.

Prvi otkriveni kadrovi nove sezone odveli su nas u Rusiju, gdje vidimo Jima Hoppera (David Harbour), lika za kojeg smo mislili da je poginuo na kraju prošle sezone, kako radi zajedno s drugim zatvorenicima.

Braća Duffer, koji stoje iza serije, objavili su službenu izjavu:

Uzbuđeni smo što možemo službeno potvrditi da je produkcija četvrte sezone serije Stranger Things započela - a još smo više uzbuđeni što možemo najaviti Hopperov povratak! Iako to nisu baš najbolje vijesti za našeg 'Amerikanca', zatočen je daleko od kuće u snježnoj pustoši Kamčatke, gdje će se suočiti s opasnostima koje su ljudske... i druge. Istovremeno se kod kuće pojavljuju nove prijetnje, stiže nešto što je bilo zakopano davnih dana, nešto što povezuje sve... Sezona 4 polako postaje najveća i najstrašnija sezona do sada i jedva čekamo da vidite više. U međuvremenu - molite za Amerikanca.

Nikakvi drugi detalji što se nove sezone tiče nisu poznati, tako da još ne znamo ni kada bi nove epizode trebale stići na Netflix, ali se nadamo da bi do kraja godine već mogle biti spremne.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala