Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Radi se nastavak Aladdina!
Disney je konačno našao scenariste, a nadaju se da će originalna glumačka ekipa ponoviti svoje uloge

Radi se nastavak "Aladdina"!

Foto: YouTube

Igrani film Aladdin bio je ogroman hit u kinima pa ne čudi da se priprema nastavak!

Variety navodi da je studio Disney ovu odluku donio nakon što su posljednjih šest mjeseci vijećali u kojem će smjeru snimati nastavak. Budući da je novi film odobren čini se da su se producenti uspjeli dogovoriti. Na scenariju rade John Gatins i Andrea Berloff, a zasad nije poznato hoće li nastavak režirati Guy Ritchie.

Originalni animirani film dobio je dva nastavka koji nisu izišli u kinima već direktno u video formatu, ali to neće biti slučaj s ovim nastavkom igranog filma: Aladdin 2 prvo će se prikazivati u kinima pa tek kasnije doći na Disney+.

Aladdin je snimljen prema animiranom klasiku iz 1992. godine i bio je hit diljem svijeta te zaradio preko milijarde dolara i postao četvrta igrana adaptacija kojoj je to uspjelo (nakon Kralja lavova, Ljepotice i Zvijeri i Alise u zemlji čudesa) pa se odmah počeo planirati nastavak, ali je potraga za scenaristima dugo trajala. Gatins je osvojio nominaciju za Oskara za dramu Let s Denzelom Washingtonom i prije tri godine je napisao Power Rangerse za Lionsgate. Berloff je napisala scenarij za Kraljice zločina (za koji potpisuje i režiju), Bez sna i Straight Outta Compton koji joj je donio nominaciju za Oskara za najbolji originalni scenarij.

Producenti se nadaju da će svoje uloge reprizirati Will Smith, Mena Massoud i Naomi Scott, ali glumci će ponudu za nastavak dobiti tek kad scenarij bude dovršen.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala