Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Novi trailer za seriju Altered Carbon napokon otkriva novu sezonu
Druga sezona Netflixove serije u glavnoj ulozi donosi Anthonyja Mackieja, a na Netflix stiže krajem mjeseca

Novi trailer za seriju "Altered Carbon" napokon otkriva novu sezonu

Nova sezona znanstveno-fantastične serije Altered Carbon uskoro dolazi na Netflix, a danas imamo prilike napokon vidjeti i prve kadrove druge sezone.

Anthony Mackie preuzeo je glavnu ulogu od Joela Kinnamana, koji je Takeshija Kovacsa glumio u prvoj sezoni.

Renée Elise Goldsberry, Lela Loren, Simone Missick, Chris Conner, Dina Shihabi i Torben Liebrecht dio su glumačke ekipe nove sezone, a uz njih će u gostujućim ulogama biti i Will Yun Lee te James Saito.

Službeni sinopsis za drugu sezonu otkriva radnju:

Druga sezona sofisticirane i snažne znanstveno-fantastične drame donosi nam Takeshija Kovacsa (Mackie), jedinog preživjelog iz grupe elitnih međuzvjezdanih vojnika, koji nastavlja svoju misiju traganja za izgubljenom ljubavi Quellcrist Falconer (Goldsberry).

Nakon nekoliko desetljeća lutanja po planetima i pretraživanja galaksije, Kovacs se nađe nazad na svom rodnom planetu u nadi da će tamo naći Quell. Proganjan prošlošću i odgovoran za istraživanje niza brutalnih ubojstava, Kovacsa iznenađuje kada otkrije kako su njegova misija da riješi zločin i njegova potraga za Quell zapravo ista stvar. Uz pomoć svog odanog prijatelja Poea (Conner), Kovacs se mora udružiti s novim saveznicima kako bi nadmudrio svoje neprijatelje i saznao istinu: tko je Quellcrist Falconer?

Druga sezona serije Altered Carbon na Netflixu će biti dostupna 27. veljače.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala