Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Prvi službeni trailer za drugu sezonu serije Narcos: Mexico
Netflixova narko serija vraća nas u Meksiko, usred rata američke DEA agencije protiv narko-kartela

Prvi službeni trailer za drugu sezonu serije "Narcos: Mexico"

Stigao je prvi trailer za drugu sezonu Netflixove serije Narcos: Mexico, a on nam nagovještava krvavi rat protiv meksičkog narko-kartela, koji nas čeka u novoj sezoni.

Diego Luna vraća se u glavnu ulogu kao Félix Gallardo, predvodnik meksičkog narko-kartela, a u drugoj sezoni još glume Scott McNairy, Teresa Ruiz, Mayra Hermosillo, Sosie Bacon, Andrés Londoño, Alex Knight, Miguel Rodarte, Jesse Garcia Matt Biedel, Jesus Ochoa, Flavio Medina, Alberto Zeni, Jero Medina, Jose Julian, Noé Hernandez i Nat Faxon.

Netflix je objavio i službeni opis druge sezone:

Druga sezona serije Narcos: Mexico nastavlja priču o Miguelu Ángelu Félixu Gallardu, koji je sada postao Kum prvog meksičkog kartela - Guadalajara kartela - dok se bori s održavanjem kontrole i širenjem svog carstva te se pokušava pomiriti s izdajama i žrtvama koje je morao napraviti kako bi postao El Padrino. Nesuglasice među raznim dijelovima njegovog kartela sve su veće i Félix pomalo gubi kontrolu nad situacijom.

U međuvremenu, smrt agenta DEA Kikija Camarene iza koje stoje kartel i korumpirani političari, donosi lavinu osvete u Meksiko. "Operacija Leyenda", predvođena neumornim agentom DEA Waltom Breslinom, čije metode nisu baš uvijek prema pravilima, usmjerena je na Félixa Gallarda i njegove glavne narednike, što dodaje nestabilnosti i nesigurnosti kartela.

Svih deset epizoda druge sezone serije Narcos: Mexico na Netflix stižu 13. veljače.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #3
    0 1
    buffalobill buffalobill @ 3.3.2020. 14:00

    a gle,on i Kevin KIner potpisuju glazbu i za drugu sezonu Narcos Mexica,sad kolko je tu izvorno njegovih pjesama ne znam,ali tematska muzika je sigurno njegova,neki se zale da je taj izbor glazbe ispod razine Pedra Bromfmana iz Narcosa,meni nije

    *zadnja scena prve epizode  kad Felix gleda tigra  kojeg je dobio za rođendan uz Nisi dominus od Vivaldija je savrsena

  • #2
    1 1
    mario mario @ 2.3.2020. 23:51

    Još nisam pogledao drugu sezonu ali nisam znao da Santaolalle radio glazbu... mora biti dobra.  Za one koji ne znaju on je radio i soundtrack za (imo) jednu od najboljih igara svih vremena 'Last of Us'.Evo vam mali treat.

  • #1
    1 1
    buffalobill buffalobill @ 2.3.2020. 18:09
    dobra druga sezona Narcos Mexica,odlicna glazba Gustavo Santaolalle, a Diego Luna sjajan kao Felix,covjek je toliko zabrinut citavo vrijeme i uvjerljiv u tome, da pocinjes suosjecati s njim,ko neki mucenik
Pogledaj sve komentare (3)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala